door morandi in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 9
  • 456x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kinderen worden ook niet met haat geboren, dit wordt er gewoon in gestampt.

0
1 Cody

oh kijk eens hoe goed de islam is. kots, kwijl iemand een teiltje? ja de buitenwereld drijft ze uit elkaar niet de islam nee hoor. tis altijd iemands schuld al die negatieve dingen over de moslims/islam maar niet die van de moslims/islam.

21
2 Auwie

@2
Sorry hoor dat hier een beeld getoond wordt dat niet strookt met jouw begrip van " de islam", het is niet de bedoeling om iemand zich slecht te laten voelen, alleen maar om te laten zien dat "de islam" vele kanten heeft waarbij " zelfs" vriendelijke, hoe onverdraaglijk dat ook is voor jou.

13
3 morandi

‘De dag des Oordeels zal niet komen voordat de moslims de Joden hebben bestreden, en de Joden zullen zich dan achter de rotsen en de bomen verbergen, maar de rotsen en de bomen zullen zeggen: ‘O moslim, o dienaar van Allah, er is een Jood achter mij, kom en dood hem, ..'

Even nog wat komedie en theater, voordat de eindafrekening komt. Althans zo wil De Profeet het. Lastig he, zo'n 'geleauf'.

15
4 schrootflint

We zullen zien wat er van blijft hangen. An sich is het geen slecht idee maar in mijn ideale wereld wordt de rol van religie toch steeds kleiner.

1
5 ~ Echelon II ~

@3 dat vriendelijke is schone schijn, wacht maar tot ze over de 10% zitten in het land, worden de problemen nog groter, en dan nog gebeurd er niets aan, en dan groeit het door en langzaam maar zeker verdwijnen alle verworvenheden die we hier hebben bereikt. christendom was ook zo, islam heeft nog niets geleerd, die zijn met hun kruistocht bezig en uiteindelijk leven we hier in het land van de laffe mens onder sharia. maar wellicht dat ik dat niet meer meemaak. hopelijk mijn kinderen ook niet. maar dat het een zooitje gaat worden hier in de EU dat is zeker.

12
6 Auwie

@4 Ook nog een betrouwbare bron voor je tekst? Tot nu kom ik deze tekst alleen tegen bij rechtse zionistische sites.

10
7 Keerzijde

Trouwens, wel een transparante site. Alle medewerkers worden met naam, achtergrond en interessegebied geïntroduceerd. En zelfs de financiën zijn inzichtelijk.

Dank aan TS!

1
8 ~ Echelon II ~

@4
@6
Kennen jullie die mensen van de Al Kabir moskee?

Jullie schijnen zo goed te weten wat ze denken en bedoelen dat ik aanneem dat je hun daar uitgebreid over gesproken hebt.

4
9 morandi

Hoe wil de buitenwereld joden en moslims uit elkaar drijven? Of is het daar zo gezellig in het MO? question

3
10 Wild Rover

@9 nee maar ik ken moslims onderhand heel goed, ze wonen overal dus ook ons in de buurt. en ik speel graag een potje voetbal daar gaat het altijd al mis als er meer dan 3 moslims in het elftal aanwezig zijn. man wat hebben ze lange tenen en man wat ben ik al vaak bedreigd door dat soort volk. maar sluit je ogen vooral.

11
11 Auwie

Ook eens een goed bericht. Er zijn zat goede mensen onder moslims en joden etc..maar de goeden lijden altijd onder de kwaden..helaas..

1
12 netcat

@12 netcat

Zoek op Twitter maar eens op #jewsandarabsrefusetobeenemies. Daar staan prachtige foto's bij. Nu de haviken in de Israëlische regering nog.

Je hoeft zelf geen religie aan te hangen om dit toch een mooi initiatief te vinden.

2
13 ~ Echelon II ~

@13 Jahoor alsof de Israëlische regering al die decennia het probleem is geweest... Dat waren/zijn toch echt de Palestijnse terroristen en de Arabische oorlogsgeile landen...Maar goed in the end is dat ook allemaal maar een kwestie van perspectief.

OT Goed initiatief, maar ook weer geen zeldzaamheid. In de Leidse Synagoge kwamen ook wel eens islamitische kinderen. In Israël organiseerden moskeeën en synagoges continu evenementen voor beide groepen, was er altijd erg druk en gemoedelijk. Ook vanuit scholen bezochten we elkanders gebedshuizen en heilige plekken. Ben zelf zeer geregeld bij een moskeedienst geweest; had islamitische vrienden en dan op vrijdagen ging ik regelmatig mee naar de moskee. Ik vond dat hartstikke leuk, leerde er goed de Arabische taal.

4
14 Yisrael

@11 U wordt bedreigd door dat volk maar gaat er wel een potje mee voetballen? Of is het maar onzin wat u uit uw duim zuigt.

3
15 jantje van leiden

@4 De dag des Oordeels zal niet komen voordat de moslims de Joden hebben bestreden, en de Joden zullen zich dan achter de rotsen en de bomen verbergen, maar de rotsen en de bomen zullen zeggen: ‘O moslim, o dienaar van Allah, er is een Jood achter mij, kom en dood hem, ..'
U hebt ambities om imam te worden ?...

4
16 21st Century Guy

@14
Nou lijkt me niet slecht om dat soort dingen wat meer te belichten in plaats van altijd maar die vijandschap want beeldvorming heeft gevolgen...al helemaal bij jongeren

1
17 morandi

MIsschien kan de Joodse gemeente wat kinderen naar het Zuiderbad in Den haag sturen. Dan zijn de islam problemen daar ook snel opgelost.........gezellig beetje picknicken en de agressie van de islam verdwijnt als sneeuw voor de zon.

7
18 PFL

@3 Het gaat meer om het feit dat er zo krampachtig popiejopie wordt gedaan erover. Kijk ons eens lief met elkaar samen eten. We hebben helemaal geen haat voor elkaar ook al schrijven onze sprookjesboeken dat wel voor (die we tot de letter volgen).

6
19 Scholar101

@16 Want u vindt het natuurlijk volledig kunnen dat deze passages tijdens wat voor een mis moet doorgaan in een moskee gewoon gebruikt kunnen worden. Niets aan de hand, kijk maar lekker weg.

6
20 Scholar101

Dat gaat wel om meer dan gewoon samen eten ondanks alles zijn het buren en er zijn heel veel mensen die dat gewoon snappen, zonder rechts gezemel. https://en.wikipedia.org/wiki/Arab%E2%80%93Israeli_peace_projects

Goed initiatief!

5
21 Spandalf

@7
Dan moet u de Islamitische bronnen maar eens raadplegen.

Sahih Muslim Book 41 Hadith 6985
"Abu Huraira reported Allah's Messenger (Peace be upon him) as saying: The last hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me;
come and kill him;
but the tree Gharqad would not say, for it is the tree of the Jews."

"De Profeet, (gebed en de vrede zijn op hem), heeft gezegd: "De tijd van oordeel zal voor de Moslims niet komen totdat hij de Joden zal bestrijden en zal doden; tot de Joden zich achter rotsen en bomen verbergen, die zullen schreeuwen: O Moslim! Er is een Jood die achter me is verborgen, kom en doodt hem! Maar de olijfboom boom zal niets zeggen, omdat het een boom van de jood is."

8
22 De Haring-ingenieur
23 De Haring-ingenieur

@19
Waarom krampachtig, het is gewoon " redelijk" ' juist omdat redelijkheid schaars lijkt is het des te waardevoller als het nog voorkomt.

1
24 morandi

@7 Keerzijde
Die tekst komt uit de Koran, dat kan ik je zo wel vertellen .

4
25 Big Tony

@25
Eh Hadith bedoelde u waarschijnlijk. Maar goed, voor moslims hebben de uitspraken van de 'grote profeet ' bijna dezelfde status.

5
26 De Haring-ingenieur

Vroeger was dit normaal in nederland...schandalig dat dit nu een issue is geworden. We zijn sociaal gezien in de prehistorie beland.

0
27 kelb1977

@15 ik kan niet zelf kiezen wat mijn tegenstanders zijn, bent u nou echt zo dom?

2
28 Auwie

@28 Vrij land als je er niet tegen wil spelen speel je er niet tegen.

4
29 Spandalf

Ik krijg er een ongemakkelijk gevoel bij dat een groep Nieuwwij mensen de maatschappij een Nieuwwij gevoel wil opdringen.
Ze gaan allemaal er vanuit dat ,n maatschappij gedwongen kan samenleven met gelovigen die een hele andere mentaliteit bezitten (vooral de islamieten) , andere culturen, andere gebruiken, en ,n andere levensinstelling.
En dat kan niet, wij zitten nu met de puinhopen van dat Nieuwwij gedoe.
Het is gewoon pure hersenspoeling wat ze proberen te doen, met hele grote groepen van de Nederlandse bevolking.

6
30 Marrie

@30
Dat gaat al eeuwen goed in Nederland

0
31 disclaimer x

@31 Hoezo?

2
32 Civilis

Er bestaan geen gelovige kinderen. Er zijn wel kinderen met religieuze ouders.

0
33 Slartibartfast

@31
Hoe bedoel je, wat gaat er goed ?

2
34 Marrie

Kinderen kun je alles laten doen. Je kunt er zelfs soldaten van maken.

1
35 manpower

@29 dus moet ik mijn pleziertjes ook nog af laten pakken door dat tuig. ik betaal me al scheel voor alle rotzooi en uitkeringen die ze trekken en niks bijdragen in onze samenleving. wat een opmerking. jou soort is echt triest alles voor de haatbaarden en wij eerlijk hardwerkende Nederlanders mogen alleen maar betalen en werken en onze mond houden.

1
36 Auwie

@29 net als mijn vrouw haar studie heeft moeten beëindigen die al betaald was omdat ze niet veilig over straat kon bij het lesgebouw, maar maakt niet uit hoor wij passen ons wel aan met dank aan jou soort

0
37 Auwie

@35
nou dan is ze verdraagzaamheid bijbrengen toch beter, niet?

0
38 morandi

Hiep hiep hoera. Ik krijg tranen in mijn ogen van dit feelgood verhaaltje.

2
39 JackKropotkin

@30
De realiteit is nu eenmaal dat we leven in een land waar allerlei verschillende mensen met allerlei verschillende overtuigingen wonen, maar u krijgt een ongemakkelijk gevoel van mensen die proberen daar het beste van te maken?

1
40 morandi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@36 We gaan niet lijdzaam toezien hoe Rusland haar agenda uitrolt puur omdat je het uit angst in je broek doet Vage. Russische gevoelens meene...

1 minuut geleden geplaatst door Feldwebell

Schildpad
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Gruwelijke beelden, niet klikkenhttps://www.youtube.com/watch?v=4hUH1JxELp4...

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

Marrie1
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

En hoe moet het nu met al die andere herdenkingen in het land ? Schroeven de Gemeenten hun beveiligingen ook op ? ...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@23 Dat is wel interessant ja. Vooral dat je ook de forum berichten van deze meneer Allen kunt lezen....

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Marrie1
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Rutte is de Judas, en Jezus een PVV er, dat klopt...

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@106 voor @105...

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@23"Omdat ik vanaf dag één alles zorgvuldig documenteer, kan ik die gegevens vanuit mijn militaire achtergrond direct plaatsen en conclusi...

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Je hebt na bijna 70 jaar nog steeds niet geleerd wat zelfreflectie is? knap hoor. 😃...

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@22 ja nieuwe missie, nieuwe electronica, andere route, andere doelen.Het ISS vliegt dagelijks door een deel van de Van Allen Belts.Bart...

20 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@99 Lees je eigen idiote opmerking op @88 nog ff terug....

21 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
House Maid PornIndianpirnLesbian Porn VídeosCelebrity Naked ImagesCutlerxNew Porn MmsTeen Anal HdJenny Scordamaglia NudeSunny Leone Xxx Porn HdMom Daughter Threesome PornWww Porn VediosBanglasexvedioYoga Pants CameltoeTantric JoiHegre ArielBog Anime Tits5kpornBeautiful Women ScrewingKim And Ray JSouth Indian Saree SexAnal DpedIndian Honeymoon XnxxAnal YongWaifumia LeaksFree SxeBbc In TeensFree Amateur Porn VideosHentai MamgaModel Nude Zipset VideosSex Hd BeautifulShakeela Sex PictureBengali X VidioXvideos Sex PositionsSexi Bhabhi XxxLauren Phillips Analسکسی.حیواناتXxx JaNew Xxxii VideoStocking PorntubesBlue Picture Video Mein HindiRebecca Dyson PornPornobeuretteMary Magdalene NudeYespronBhumi Pednekar SexChudachudi PictureBeutiful Naked WomenServiporno ComNamithasexvideosDadfuck MomBlack Porn FreaksFree Cheating PornGloryhole Bukkakeسکس ابرانیEmira Foods NudePornhubjapanChinese Porn ModelsSaraiminxBig Titty Old WomenThr Fappening BlogDanileighxoxoMen Public NudeKashmiri Girl PornBhabi XxxxMom Photoshoot PornPorn Stars For EscortReddit PornsiteCelebmovie ArchiveTeddybearosito PornIndian Hard XnxxZ XxxSex VNataku PornTop 10 PornTsuminoPlease Sex VideoMonogatarihentaiBrotherandsisterhavingsexModelaje Al DesnudoXvideo VietnamChina Sex MoveSis Sucks CockAvatar Way Of The Water PornPorno XxxxHottest Asian PornstarsEmmasky69Bhabhi Removing SareeSports Illustrated Models NudeHungry For CocksMariska افلام سكس مترجمة جديدThreeway PornGreat Blow JobsRubbing SexXxx With Friends MomVanessa Vailatti NudeDesi Aunty Village SexVoyeuring WifeDarling Josefin PornAruana Grande NakedXnxx NegroPornos EscuelasEmma Magnolia Angela WhiteDesi Sex DownloadKate Winslet Naked MoviesTeen Xxx Hd VideosHot Gf FuckFamous People Sex TapesPorn Free SquirtingHenti Tentacle PornCuckold StoeyListes Sites PornosPaige-woolenBbw Nude MatureSunita RajputThe KabadiwalaMaturr Tube PornEscorte Paris 18Hoyeon Jung NudeAletta OxeanBlacked Xnxx HdStay Active Audrey MadisonDeepthroat Gagging PornJavabcمنتدي السكس العربيRuby Rose NudeXvedosMumbai Hotel SexPrivate XxxKerala HeroineRoshni XxxVideos Porn AnalLauren Jasmine OnlyfansCartoon Xxxx VideoTelugu FuckingRedpornsDesi Chudai VideosKat Dennings NudesPorn Latina Sexyسكس عائليReailty KingsXxx Black PornXvideos Pornor GrátisSecretary PornographyNepal Ki ChutPettite Ebony PornTity TitsTiffany Pollard NudePirn BestSexe ModelAsian Girl Fucked