Marine Le Pen: "Geef ons Frankrijk terug, in godsnaam" (deredactie.be)


Het VRT NWS nieuws: betrouwbaar, helder en prikkelend. Het biedt je tekst, beeld en audio gebundeld in rubrieken en dossiers, met extra duiding door onze experten. ...

door Febee in Buitenland  ·  172 Reacties

  • 18
  • 1143x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@141 Tralalala
Er is niemand die roept dat alle problemen verdwijnen bij een Nexit of dat " grenzen dicht" ALLE problemen oplost. NIEMAND zegt dat .
Het komt dus blijkbaar uit je onderbuik vandaan .

4
151 Natayo the Bobcat

** gebruiker verwijderd **

@132 . Jij schreef het, ik zocht naar de woorden voor al die verbrande en verminkte vrouwen en kinderen in die in de fik gestoken koptische kerken.

Schandalige reactie van die Grijze Bounty.

152 verwijderd924924212

@13 "Geef ons de tijdmachine. ^_^ "
U bedoelt de Islam, tijdmachine naar de 7e eeuw.

2
153 De Haring-ingenieur

** gebruiker verwijderd **

@101 . Je kunt beter opletten op wat je schrijft. Je suggereert namelijk dat Nederland toen aan Massale Uitroeiing deed, dat is niet zo, dat is niet waar.

154 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

"Geef ons ons Nederland terug, in Godsnaam, geef het aan ons terug!".

Klinkt dat nou fout of goed?

155 verwijderd924924212

Wil je weten wat er nu werkelijk in Frankrijk aan het gebeuren is en zich voltrekt?
Kijk dat even naar: http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/388977/Nieuwsuur.html

0
156 Wil je niet weten

@156 Niet alleen Frankrijk hoor
Amsterdam West ook al bijna

0
157 Ikke44

De minnetjes op @150 kunnen mij echt niet van mijn standpunt brengen.
Iemand een "populist" noemen is een subjectieve mening. Niemand noemt zichzelf een populist.
Met het gemak waarmee Trump en Wilders LePen populisten genoemd worden (door tegenstanders) kun je net zo makkelijk Jesse Klaver, Pechtold, Rutte, Assher, Obama populisten noemen . Het is niet meer dan een mening.

0
158 Natayo the Bobcat

Nog meer populisten, Verhofstad, Timmermans, Van Baalen, EU-puppets .

In feite is iedere politicus een populist.

0
159 Natayo the Bobcat

Een politicus gaat geen dingen roepen waardoor die iedereen tegen zich krijgt. Zijn business is mensen aan zich binden .

0
160 Natayo the Bobcat

@38 : Wetje voor wetje hebben ze misbruik gemaakt van het feit, dat we eindelijk zover waren gekregen, ons vertrouwen te stellen in papier. Waarop bijvoorbeeld stond, dat iets ons onvervreemdbaar eigendom was, nadat we ervoor hadden betaald, zoals ons huis. Dat we nu met steeds meer smoesjes worden gedwongen, op te eten in plaats van er een zorgeloze oude dag in te beleven omdat we nauwelijks nog inkomen nodig hebben, goed gespaard, afbetaald huis enzo. Door alle wetgeving en afpakkerij heb je steeds meer inkomen nodig, als bejaarde, en dan schroeven ze zaken als AOW terug. DAT systeem bedoel ik. Nu al staat er een prijs op het hoofd van elke baby, die geboren wordt, ik meen 29.000, dat wil zeggen dat men heeft becijferd, dat de opvoeding van elk kind de staat dat bedrag kost. Natuurlijk inclusief allerlei bij wet verplichte zaken, zoals vaccinaties, of je die nu wilt of niet.

1
161 Wendel

En inclusief het betalen voor de indoctrinatie op school, leerplichtwet, van je eigen kind, etc. etc..

1
162 Wendel

@118 Nog een extra en actueel en treffend voorbeeld uit de natuur gevonden http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170418_02840110

0
163 wy71

@118 correctie: het moet natuurlijk zijn 'ad absurdum'
zie ook: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bewijs_uit_het_ongerijmde (reductio ad absurdum )

0
164 wy71

@160 , @118 Dat is eigenlijk geen echt of zuiver politiek wat Le Pen zegt maar meer echt staatsmanschap en ook een 'statement' of een meer ongewilde soort wetenschappelijke vaststelling van feiten en dat mag toch wel eens gezegd worden? Dat is ook democratie hoor.
Samengevat: 'De waarheid heeft haar rechten'
Je kunt natuurlijk liegen en blijven liegen tot een en ander een zogeheten voldongen feit is of zoals men dan zegt 'het is toch allemaal te laat' of zogeheten 'onomkeerbaar' of tot in het ongerijmde (ad absurdum)
Dat is nu net 'hun' verborgen agenda natuurlijk. (=overspoeling)
Zie ook dat berucht mensch Merkel, de gevaarlijkste vrouw aller tijden, een collaborateur van het ergste soort, speciaal benoemd en uitgekozen voor dat 'vuil werk' met haar wereldwijde onberekenbare, onverantwoordelijke en insé criminele uitroep en uitnodiging 'wir schaffen das'
Dus was ook een zuivere nieuwste soort collaboratie annex defaitisme en landverraad van het ergste soort eigenlijk.
En EU heeft daar natuurlijk uiteraard allemaal geen problemen mee, ze staan nu eenmaal als monsterverbond op 'communistische-vrijmetselaars' basis (EUSSR...) absoluut vijandig tegen de Europese volkeren en al heel lang...
Zie ook dat berucht en insé slecht en kwalijk CETA, TISA enz. die ze toch zomaar er door willen doordrukken tegen de wil van de Europese volkeren in via corrupte politici, zonder te veralgemenen.
En ze huldigen immers ook stiekem die beruchte Kalergi doctrine eveneneens toch stiekem of verkapt 100% vijandig tegenover de Europse volkeren.
Je kent wel het gezegde; die Kalergi een beruchte vrijmetselaar met vijandige joodse connecties bovendien en 'commie avant la lettre' en werd toen in de jaren '30 beschouwd als de 'grootste klootzak van het universum' en dat is geen fabeltje.
Het staat of stond letterlijk op een wiki over Kalergi.
Hij cultiveerde toch zijn waangedachten ten behoeve van het universeel wereldprofitariaat en kreeg er later zelfs nog een standbeeld bij voor zijn strapatsen, in Wenen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi
http://www.westernspring.co.uk/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/
http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/
https://redgreenalliance.com/2016/04/06/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-via-mass-immigration/

https://fellowshipoftheminds.com/2015/11/12/europes-refugee-crisis-and-the-kalergi-plan-for-white-genocide/
https://fellowshipoftheminds.com/2015/11/12/europes-refugee-crisis-and-the-kalergi-plan-for-white-genocide/
meer

0
165 wy71

@143 +++

0
166 wy71

Quote van generaal de Gaulle
• 20 april '17 - vertaald uit het Frans via Google translate

Het realisme van Charles de Gaulle over de islam
22 december 2016/23 december 2016 (update)

Meer dan 50 jaar geleden, toonde Charles de Gaulle reeds een zeer verrassende helderheid van inzicht over de gevolgen van de islamitische massa-immigratie, iets waar onze "zogenaamde leiders" van vandaag de dag nog steeds de grootste moeite mee hebben om te begrijpen . Maar laten we eerlijk zijn, het is tijd, meer dan ooit, om in te grijpen en om beslissingen te nemen...
Geert Wilders toont duidelijk het type politicus dat het Westen nodig heeft om zijn identiteit te behouden.
Vandaag de dag, bijvoorbeeld, is er reeds een derde van de autochtone Nederlanders die ervan droomt hun land het verlaten, zo verontrust voelen ze zich, dus steeds minder thuis!
Zij vrezen voor de toekomst van hun kinderen, en dit niet vanwege de aanwezigheid van het Tibetaans boeddhisme ...!
Waar het om gaat zijn de fundamentele waarden als bouwstenen van de westerse identiteit.

•Door Charles de Gaulle (Overgeleverd door Alain Peyrefitte) / Op 5 maart 1959
"Het is geweldig dat er gele Fransen, zwarte Fransen, bruine Fransen zijn. Ze tonen aan dat Frankrijk open staat voor alle rassen en een universele roeping heeft. Maar op één voorwaarde: namelijk dat ze een kleine minderheid blijven. Anders zou Frankrijk, Frankrijk niet meer zijn.
We zijn nog steeds in de eerste plaats een Europees volk van het blanke ras, met de Griekse en Latijnse cultuur en de christelijke religie.
Ze moeten ons geen fabels vertellen! Moslims, heb je ze al gezien? Je zag toch hoe ze zich aanstellen met hun tulbanden en hun djellaba's?.. Je ziet toch duidelijk dat dat geen Fransen zijn. Degenen die zo de integratie bepleiten hebben de hersens van een kolibrie, zelfs als ze zijn zeer geleerd.
Probeer maar eens olie azijn te mengen of te integreren. Schud de fles. Na een tijdje zullen de twee componenten gewoon opnieuw weer scheiden. De Arabieren zijn Arabieren, de Fransen zijn Fransen.
Geloof je echt dat de Franse natie tien miljoen moslims kan absorberen, die er morgen twintig miljoen zullen zijn en overmorgen veertig miljoen, allemaal te absorberen?
Als we de integratie toestaan van alle Arabieren en Berbers van Algerije en ze zouden beschouwen als Frans, hoe voorkom je dan dat ze zich zullen vestigen in het echte metropool Frankrijk, terwijl de levensstandaard er zo veel hoger is?
Mijn dorp zal dan niet meer genoemd worden Colombey-les-Deux-Eglises, maar Colombey-les-Deux-Mosquées "

https://pointsdereperes.com/charles-de-gaulle/
Tags: islam, Charles de Gaulle, Vreemdelingenzaken, Integratie, Westen

0
167 wy71

Nog een heel bijzonder artikel van Syp Wynia over de zogeheten agent van de Washington 'Thinktanks' Monnet,
En er lijkt zelfs een bijna perfect parallelisme met die andere 'actuele agent' ene Merkel...
http://www.elsevier.nl/opinie/opinie/2017/01/hoe-de-amerikanen-europa-hebben-uitgevonden-440752/

0
168 wy71

@156 Als je zo'n lange nieuwsuitzending video geeft graag ook het startpunt van de bewuste kritische 'episode' in kwestie ook aangeven. Dat is hier dus 11:30 question voor de geïnteresseerden.

0
169 wy71
170 wy71

@170 Hier nog een treffend voorbeeld van verkapte en zeg maar actuele censuur - als het een zuiver technisch probleem is of zou zijn, staat er meestal wel een duidelijke uitleg bij hoor; als er helemaal niet bijstaat, zoals in dit geval weet je het wel hoe laat het is, he. - Je ziet het toch ook?, ze schrikken voor niets meer terug in hun 'distopische' leugen- en of droomwereld.
Hier staat dus die 'gecensureerde' video in kwestie: 'Deze video is niet beschikbaar' he he question
https://www.trouw.nl/democratie/zelfs-de-voorganger-van-arib-sprak-latijn-in-de-kamer~a23b19a8/
•Uitleg 'distopie' of helemaal correct is het eigenlijk met y dystopie, zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dystopie

0
171 wy71

@171 Aanvulling voor de volledigheid. Die censuur ('Senzur' in het Duits) zou er dus gekomen zijn door uitgerekend, jawel: het 'Unglück' Merkel. Ze heeft toch eens speciaal de CEO van Facebook, Mark Zuckerberg, zwaar onder druk gezet hiervoor...
http://www.cnbc.com/2015/09/27/angela-merkel-caught-on-hot-mic-pressing-facebook-ceo-over-anti-immigrant-posts.html
http://disobedientmedia.com/facebook-caught-auto-censoring-controversial-content/
http://usdefensewatch.com/2017/01/mark-zuckerberg-and-merkel-caught-on-hot-mic-saying-facebook-will-censor-anti-migrant-posts/
http://www.bbc.com/news/technology-37798762
https://blogs.spectator.co.uk/2015/10/facebook-posts-about-the-migrant-crisis-should-be-the-least-of-angela-merkels-worries/#
♦Dat krijg je natuurlijk met onze, zeg maar, verraderlijke zogeheten 'valse christenen' annex 'liberale' vrijmetselaars (freemasons) nu samen in monsterverbond, brr question

0
172 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

5 minuten geleden geplaatst door Rooibos

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Allahmaal weer 'geschokt', de sukkels....

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Fascist Klaver en niet te vergeten neonazi Paternotte deden gewoon Huilie Huilie. Stelletje weke bruinhemden, Het enige foute aan Baudet in deze...

8 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een Neuropaat XD Ik doe iets met hersens lol XD"Een neuropaat heeft te maken met zenuwschade of neurologische aandoeningen."Ook g...

16 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@58 Altijd hetzelfde met die linkse knulletjes, dreigen met ... ja met wat eigenlijk....ooh ja de CANCEL cultuur....... zo zielig..... t...

16 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Rooibos
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=3XcKN0XbCbU...

21 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

@2 Van de "onafhankelijke nieuwsgaring", ofwel de Kremlinkoerier. ...

22 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Rooibos
Muziekdraadje

Donna Summer "State of Independence" (1982)https://www.youtube.com/watch?v=cPlNrP9B2Zs...

22 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Pas op jij....

23 minuten geleden geplaatst door Bop

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@56 Nou nou wat zijn we weer grof. Heb je weer hoofdpijn ?...

25 minuten geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
Blue Film AdivasiIndian Porn FreeHot Indian Web SeriesDasi XvideoXxx GuwahatiWww SexinAmateur Wife Swap PornMaddi ColinsWebtoon 18Videocollection.comStrap On SexSarah Miller Ink MasterDarling In The Franxx HentYoutubepornoSunny Leone Image SexHelo Kitty PornPorn Video StudentAmateurity VideosSexy Blonde Big TitsAmerican Sex FilmHottes Porn VideosHot GirlskissingVideo Porono.comCrying XvideoPamela Rios Porn VideosXxx Video Hd New HindiPo Rntube.comMy Pervay FamilyGrupo Telegram CuckoldGents Sex FilmMy Wife Cheating SexCuckqueening PornBarebavk StudiosPuta JuarezBrazil Models NudeFree Porn Fir Her森沢かなHot VagunaHindi Anal PornSexy Video Sexy Video Sex VideoEbony PhatassCuckold HypnoEscorts NearTubepleaserQuadrinho Eroticos GayFaltalmodelsLittlebearae NudeGirlfriend Porn VideosDan Bilzerian SexR/mrgirlQueencomplexProstate Porn MassageBathing Blue FilmNaked Curvy WomenPor 69Xxx Video AssamesSexting MomHot Naked DanceIndian Teen Sex MmsStars-893Deshi Fuking VideoThickest Ebony Porn2023 Avn AwardsCeleste Star PornYuka Tadaسكس مترجمةSalman Khan Sexy VideoChinese Xxx Video HdPron Video BlackSophie Dee FuckReya Sunshine XxxNaked Teenage PicturesQueenegirlSunny Leone Hd X VideoVeggie PornMia Khalifa Real Sex VideoSunny Leone Hard Porn VideoRar BgSmit ManwhaCasely Phone CaseMom Porn HatHimari KinoshitaBigasspornoSex Video GameBest Camgirl SiteG Cup TitsStanding DpWww Bengali BfHuge Cock FuckLena The Plug And Jason Luv LeakedFanbus LeakedIndian Bhabhi Porn DownloadSunny Leanone PornMadison Beer Por NThreesomehentaiGena GersonIndian Young Lady Sex VideoCartoon Xxx BfNixxxieSex Bhabhi Ke SathGrupo De Watzap SexoHairy Mature Naked WomenEmiko KoikeMonstercocksFriends Sister PornXx Video DiseLesbians UndressingPorn Night SleepingElasticpussyFirst DeepthroatHentaiwirldEuro LiveKorean CumtributeHarrer JackBhabhi Dress ChangeKyilie QuinnWww Telugu Sex MoviesNew Desi Xxx VideosDesirae SpemcerVictoria ValentinaBf FilmNude In MallIndian Erotic NudeDanielle Cohn PornStaryuuki XxxRukia HentHot TwerkXxnxhdCreampie Cathy PornHotwifegifAngelina ValentainEnony PornstarsLesbian Porn DrBlacked DaddyPelajar MesumGamcorrHenti WatchPorn LinkingLoreleifinds NudeLacey Charbet NudeWww Xxx Video NewThe Dark Side Of PornXxx Best VediosAssanal PornAmateur Cumsluts RedditImage Fap BetaHot Blondes BjSummertime JamesBoob Sucking OldSamus Hentei