Ga naar Content

Zieke Dennis (43) wil naar Amerika voor laatste kans op genezing

IJMUIDEN 'Help Dennis om weer gewoon vader te worden.' Met die hartenkreet hopen familie en vrienden Dennis ‘t Hart (43) te kunnen helpen. Dennis lijdt aan een liquorlek en is daardoor 23 uur per dag aan zijn bed gekluisterd.

Een hartverscheurend verhaal, dat begint na een herniaoperatie 2,5 jaar geleden als het liquorlek ontstaat in zijn rug. Hersenvocht lekt weg, met als gevolg een ondraaglijke hoofdpijn. "Ik ben nu heel moe. Het is alsof een hakbijl in mijn hoofd zit te hakken", probeert hij de pijn te beschrijven. "Achter mijn ogen, tot diep in mijn schedel. Dat is soms heel snijdend, en eigenlijk niet te beschrijven hoe zeer dat doet."

Al die tijd op bed, als vader van drie jonge kinderen. "Daar in het vaderschap mis ik natuurlijk ontzettend veel. Dingen die je gewoon samen hoort te doen, en wil doen", vertelt hij geëmotioneerd.  Zijn hoop is nu gevestigd op een behandeling in Amerika, in Los Angeles. "Mijn laatste kans op genezing. Dat is ook mijn enige hoop nog om beter te worden. Om weer een normale vader en partner te kunnen zijn."

United for Dennis
Maar dat kost ontzettend veel geld. Om het benodigde bedrag op te halen, wordt door vrienden en familie de stichting United for Dennis opgericht. Met tal van acties zamelen zij de komende maanden geld in. Met aankomende zaterdag een uitverkocht benefietconcert op het IJmuiderstrand. 

Doneren kan via de site www.unitedfordennis.nl.

abc5media_video_0

Foto: NH