Erdogan: ‘Als god het wil, zal Turkije vanavond een stap vooruit zetten’ (standaard.be)


Een parlementair of een presidentieel systeem? Turkije staat vandaag voor een fundamentele keuze. ‘Het referendum in Turkije is bepalend voor de toekomst van Turkije’, benadrukte president Erdogan zondag. ...

door Febee in Buitenland  ·  95 Reacties

  • 18
  • 1120x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En hiermee kan Turkije het lidmaatschap met de EU nog verder op z'n buik schrijven. Gooi turkije ook maar uit de NAVO. Er is hierin geen ruimte voor dictators als Erdolf.

1
51 De Haring-ingenieur

Net genoeg tegenstanders opgesloten...

0
52 MienKietelaer

God moet toch Allah zijn Erdo ? en Allah =Dood en Verderf

0
53 Bollieboos

@19
Daar ben ik nog niet zo zeker van,er zijn tot nog toe geen maatregelen tegen turkije genomen.

0
54 kelly11

** gebruiker verwijderd **

Het einde van Turkije zoals we het gekend hebben is ingeluid met het benoemen van de dictator .

55 verwijderd682241

Dan kan de EU meteen de subsidie stoppen aan Turkije. Subsidie die bedoeld was om Turkije rijp te maken voor de EU.

Zie hier nog meer landen https://www.europa-nu.nl/id/vjaoetz26yoh/instrument_voor_pretoetredingssteun_ii waar onze belastingcenten aan besteed worden om leuke dingen daar te doen.

0
56 Niet2 Verbaasd

@49
Uw aanvulling maakt de zin nòg onduidelijker. question

1
57 Jan met de korte achterlul

die God heeft dus ook bepaald dat bijna de helft het niet eens is met je plannen, dus ook die mensen moet je tevreden houden!!!

0
58 ikzelf

@11 Vertel.....

0
59 oculus amet

Vlak de gevolgen voor de horeca ook niet uit, wie heeft er nu nog zin om met vakantie naar Turkije te gaan ? Moet er even niet aan denken

0
60 oculus amet

Als god het wil laat hij Erdogan alle kritische journalisten onthoofden.

Het is maar te hopen dan dat god dat niet wil, en er een stokje voor steekt . Maar het verhaal is nog niet uit, het kan alle kanten op.

0
61 Big Tony

Zal God vast willen. Ben er namelijk van overtuigd, dat als ze zou bestaan, een waanzinnig gevoel voor humor zou hebben.

2
62 Dzzz

Een stap vooruit dichter naar de afgrond.
De man is echt compleet gestoord.

0
63 jodelatedieho

Dictator Erdogan

0
64 Dokter Mosterd

Heeft die baviaan ook nog op zijn borst staan trommelen?

0
65 fin.demeer

God , Jehova , Allah , etc etc zijn allemaal illusies om het volk dom en simpel te houden wou dat vandaag ook zeggen in dat dorp in de bijbelbelt waar ik doorheen kwam , maar vooruit , dat weet Erdogan ook wel , zo stom is hij niet , juist daarom weet hij het , despoten gebruiken wel vaker een fictieve grootheid om hun despotische 'rechten' te kunnen verklaren.

4
66 MarcusCole

God , Jehova , Allah , etc etc zijn allemaal illusies om het volk dom en simpel te houden wou dat vandaag ook zeggen in dat dorp in de bijbelbelt waar ik doorheen kwam , maar vooruit , dat weet Erdogan ook wel , zo stom is hij niet , juist daarom weet hij het , despoten gebruiken wel vaker een fictieve grootheid om hun despotische 'rechten' te kunnen verklaren.

4
67 MarcusCole

@65 fin.demeer
Misschien moeten ze hem vaker een tros bananen geven. Dan wordt hij wat rustiger .

0
68 Big Tony

Je vergeet Erdogan nog in dat rijtje MarcusCole. Erdogan is de God van Turkije

3
69 keestramper

Hij bedoelt waarschijnlijk ''als de Duivel het wil'',..

Erdogan is een Demoon

0
70 iedereen heeft recht op mijn mening

Aangezien hij de erfenis van Kemal AtaTURK nu heeft verkwanseld is het beter als het land voortan Erdoganie wordt genoemd. Kemal draait zich nu continu om in zijn graf. Een trieste ontwikkeling voor een ooit mooi en fijn land. Helemaal de weg kwijt en nu passend in het een rijtje landen als Noord-Korea, Zimbabwe en Venezuela om Eritrea niet te vergeten.

0
71 PFL

@53 : is precies hetzelfde woord...

0
72 Wits

"Turkije zal een stap vooruit zetten"

Nee het naïeve Turkse volk heeft het laatste sprankeltje democratie met eigen hand de doodssteek gegeven. Als de wolf in schaapskleren ook bij de naïeve Turk zijn echte gezicht gaat tonen zullen zij nog 12 jaar van hem nagenieten, of ze dit willen of niet. Nee de volgende coup zal niet lang op zich laten wachten, en de prijs om de echte democratie in ere te herstellen zal voor het Turkse volk een hoge prijs zijn. De miljarden schulden die de economische luchtbel zal doen ploffen zal langzaam de ogen daar gaan openen, maar nu is het helaas te laat om het tij te keren.

1
73 Mvid-

Als God zou bestaan dan zou het goed zijn voor de Turken als hij Erdogan een hartaanval zou bezorgen.

0
74 RoosjeB

kan alleen maar heel blij worden van dit nieuws...lekker vette oorlog straks in dat teringland.. lach die turken keihard uit en spuug ze in t gezicht.

3
75 ronaldo lolito

Dat 75% van de Nederturken ja heeft gestemd voor het kalifaat o.l.v. Erdogan dat is pas verontrustend. Deze mensen hebben niets met onze democratie en hebben maar een oproep nodig om hier de straat op te gaan om te strijden voor een kalifaat.

0
76 Soare

@76 Dat is dan 75% van de stemgerechtigde Türken die zijn komen opdagen.

1
77 schrootflint

@75 Lach niet te hard, straks staan de Turken die achter U wonen bij U in huis.

0
78 gaulette

@77 In ronde cijfers: 1 op de 4 NederToerken heeft voor de dictator gestemd. Die andere 3 waren of niet stemgerechtigd, of is niet komen opdagen, of heeft nee gestemd.

1
79 schrootflint

En we krijgen 'n tweede Noord-Korea erbij met Kim Erdogan. Bedankt God. Wederom heb ik mijn twijfels in het bestaan ervan.

2
80 Robbedoes

En stap vooruit met 1 been alvast het graf in.

0
81 DONKEY R

Erdogan, je bent een held!
Turkije mag van mij naar de klote. Succes ermee!

0
82 Spokesman

Aan de rand van de afgrond...en dan een stap verder!

0
83 Ook maar gewoon een duts

And god hates us all.

2
84 Prof. Zuurbekje

Dr meeste Turken zijn moslim. De meeste moslims willen een sterke almachtige leider. Die krijgen ze nu. De rest van de bevolking zijn ongelovigen, interesseert ze niet. Dus de meeste zijn blij met deze gek.

1
85 Lobbus

Dr meeste Turken zijn moslim. De meeste moslims willen een sterke almachtige leider. Die krijgen ze nu. De rest van de bevolking zijn ongelovigen, interesseert ze niet. Dus de meeste zijn blij met deze gek.

1
86 Lobbus

@11

Echt? Verder nergens last van?

4
87 Zwartwit

@79

Of stem is ongeldig, omdat klikkers hadden aangegeven dat de stemmer een Gülen fan is.

0
88 Zwartwit

En wederom krijgt een volk wat het verdient.

Hel en verdoemenis, met Erdowan als hun persoonlijke satan

1
89 Zwartwit

"Als god het wil" Hij bedoeld zijn pakt met de duivel. Op slinkse manieren de macht verkregen, en veel heel veel angst gebruikt. Niet één normaal denkend mens geeft één persoon alle macht over hem. Het wordt enger en openlijker gebracht, en weinig durven hem tegen te houden. Onbegrijpelijk.

0
90 jessemy

De tegenstellingen binnen Erdoganistan (het voormalige Turkije) groeien met de dag. De uitslag liet zien dat de zaak nu letterlijk 50-50% verdeeld is. En eigenlijk zou het 'nee'-kamp gewonnen hebben als de propaganda en voorlichting eerlijk zou zijn verlopen. Maar het 'ja'-kamp had een ongelimiteerd budget, en het 'nee'-kamp had nauwelijks nog geld, mensen en mogelijkheden om uit te leggen waarom 'nee'veel beter zou zijn voor het volk.
Oplichting dus, maar van Erdolf hoeven we niets anders te verwachten. Een referendum met als breekpunt de grens bij 50% leggen, is waanzin. Minder dan de helft van het volk wil die megalomane vent als dictator, en toch wordt-ie dat nu. Allemaal vals spel, mede door de Euro-Turken met hun dubbele paspoorten en hang naar dictatuur.

Ik vrees dat, op het moment dat Erdolf de duimschroeven gaat aandraaien en de 'nee'-stemmers gaat aanpakken (de gevangenis in, net als al 10.000-den andersdenkende Turken!) dat dan een gewapend verzet zal opstaan. Kortom: een burgeroorlog ligt op de loer, daar.

Ongelofelijk stelletje sufferds, daar. Niets geleerd van de geschiedenis, maar dronken van hun primitieve religie en van een machtswellusteling met Mooie Praatjes. De gelijkenis met het Duitsland van de jaren '30 is frappant en huiveringwekkend.

0
91 weerman

@11 Is het niet de mens zelf die ervoor zorgt dat ze in werking treden? De waarschuwing vooraf kan een keer brengen, helaas kiest de mens er zelf voor om er niets aan te doen.

0
92 jessemy

Turkije heft voor en tweede Poetin gekozen. Arme Turken de nou niks meer te zeggen hebben onder en dictator zo als Erdogan.Nou hebben te geen recht meer op betreding tot de EU de duur is dicht voor de Turkije en alle Turken de in de EU wonnen. Doei Turkije pakken jullie maar als vast de koffers en vertrek uit alle EU- landen.

2
93 Gunther

Kennelijk is God niet gunstig gezind over Turkije want het resultaat is heel veel stappen achteruit. Turkije is de volgende outcast in het internationale beeld. Ze staan nu op dezelfde hoogte als Noord-Korea Zimbabwe, Eritrea en Venezuela. Nou ja we hoeven niet meer te vrezen dat Turkije lid kan worden van de EU en dat is dan weer pure winst.

0
94 PFL

@94

Erdogan streefg ernaar om de doodstraf opnieuw ingevoerd te krijgen. Ik zou zeggen doen. Vooral doen, maar nadat Erdogan hem zelf gekregen heeft en het vonnis is voltrokken, weer opheffen. Laat dan echt gezond verstand heersen

0
95 Zwartwit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Microsoft vraagt Windows 10-gebruikers in Instellingen in te loggen met account

yup, stuur al je data maar naar mr microsoft. ...

2 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

ongelovenloos
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Dat is dank van volk wat hier is neergestreken en in hun levensonderhoud worden voorzien.En Nederlanders waar nog maar 1 hersenhelft het van d...

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Strongoli
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@4Ik hoor of lees toch liever Wynia z'n analyses.Hetzelfde geldt voor AJB, hoewel deze laatste wel eens de plank mis slaat, zeker als hij er...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Reconquista
“Echt, er waren daar kannibalen”: Biden beweert dat zijn oom opgegeten werd tijdens WOII

@1Ik denk dat hij aan de crackpijp van zijn zoon heeft gezeten. Ik vraag me af of hij die kannibalen ook in het Witte Huis ziet rondlopen....

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

VBOH
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

"Hij probeerde te voorkomen dat het overvolle azc nóg voller zou raken, maar merkte dat er naar eigen zeggen geen "stopknop" was."Hij had o...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

ongelovenloos
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Dit zijn geen corona vaccinaties .deze vaccins zijn wel helemaal getest over een periode van een aantal jaren in plaats van 3 maanden dus deze...

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Hendrianus
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Tijd dat het COA onder PVV bewind komt. Dan zijn deze problemen in no-time opgelost. Errdmans als interim manager kan ook, is ook een begaafde p...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Tussenderegels
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@28 Hij is bezig met de huisvesting van degenen die hier binnen zijn gekomen, niet met de instroom. ...

7 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

ongelovenloos
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@5Jij bent niet op de hoogte dat de uitvinder van de slavenhandel en zwarte was ?Dat de stam waar Akwasi vanaf komt zich schuldig heeft gema...

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Kerala Teen SexNatasha Nice Hd Porn8 Inch DickReshma ActorXxxnxnxxFamily Strokes Hd PornCatch PornOrgy BigtitsCumcovered FaceLesbiasn XxxBf Video Hd NewJenna Ortega NudedJillian Janson PornIndian Cartoon Xxx VideoLive Chat PornXfreehsTibe8Naruto.r34The Real.mrs Poindexter NudeRosa HentaiCumming PovDemirhoadesChecz Massage PornFutanaria PornDirty Talking PornstarsXxx ExcortTop Porn VidesKristens ArchivesSister Bro XnxxOdia College Sex Video2020 New Sex VideoXx Porn VedioJen Brett LeakedOkusama Ga Seito KaichouHentia FoxPornographie DouxKiner XxxVeronicaperasso Onlyfans LeakedEuro TwinksJavdesuK A T OnlyfansChristina Ricci ToplesSexwikiSuper Indian PornNude And PornGay Black Thugs PornSexy Nude BlondeEvie LingJessica Lange-nudeBeau Garrett NudeActinglightskinXxx HtPorm Sexy VideoParis Sex VideoDesi All Sex VideoBbcgangbangHandjob Massage ParlourTelugu Home Sex VideosSunny Leone Xxx PhotoNaked AnjmePinkydoll PussyPorn TightImagefap.commOnimai HentaiRusia PornosZarah2freakyLilly PornLive Porn FreeHenati DoujinsXvideo Novinhas Do TiktokPorno Mais VistosX Videos Hd TeluguBunny Colby NudeHot Naked PornDesi Girlfriend NakedStepdaugher PornJavmmostTravesti Fudendo TravestiAssamese Xxx Sex VideoLove Making Porn VideosPussy FuckingSex Scenes In GamesFutatari PornMade For PornGay Porn In The BathBrazzers Porn VideodIndian Actors XxxSexye BfAnimated Porn ComElsajeanNapalisexSister Porn HindiPorn College IndiaGayporn Black ThugBeastality MoviesRyan Smiles AnalSexo Con Madre E HijaLeaked Xxxسکس فارسCum4 ComWish RathorePornhub VibraterMaxi MoundsHuge Dick HentaiHayley De Sola Pinto NudeXxx TipsMalayali Xxx VideoXx ChudachudiXxx West BengalAva Addams Cheating WifeSunny Leone Sexi Movie3movJannat Shaikh NudeKatrina ThiccDoggy Style PovPlaybunyyIndian Blue SexMarriage First Night VideoSisters CreampiedEbony Free Black PornJapaneese BdsmFat Stepmom PornFree Pron WebcamFree Bisexual PornXnnx TeenagerPorn Anal RapeBollywood Nude ComHot Japanese Mom And SonBoysfoodsCameron Daiz NudeSex Video Hd HdBra Panty XxxLorde AssYungyannahNurse BrazersPyar Se SexNudehottiesThe Porn DudyYouroorn SexyVideos De Sexe Amateurs GratuitesNovinhazapJasmine WaltzJust Indian PornIndianara Jung NudesJhanvi Kapoor XxxChut FuckMia Khalifa Lesbian PornMature BjsOmegle For PornElle Fanning Naked