Beveiliging dwingt moslima hoofddoek af te doen op vliegveld Rome (video) (joop.nl)


Een moslima werd in Rome door de beveiliging geweerd omdat haar hoofddoek een veiligheidsrisico zou zijn. De vrouw legde de confrontatie met de beveiligers vast op video.. ...

door Inter in Buitenland  ·  122 Reacties

  • 25
  • 1693x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik zie het probleem niet. Je kan een hoofddoek toch gewoon afdoen.

0
101 RazorBlade

Ach ja moslima's zijn soeciaal en moeten anders wirden behandeld. Wat een gezeur. Uit respect voor de veiligheid van haar mede passagiers zal ze graag haar hoofddoelje even af willen doen. Oh nee het werkt maar één kant uit natuurlijk dat respect.

2
102 Goedemiddag

Ben helemal klaar net dat gedoe van AL die religies. Verbod om je te beroepen op je religie in de openbare ruimte lijkt me een prima wijziging van de grondwet.Geloven doe je maar fijn thuis en in de kerk, moskee of tempel.

1
103 Goedemiddag

zelfde bericht 'iets anders' http://www.en.netralnews.com/news/international/read/4092/indonesian.student.asked.to.take.off.hijab.at.airport.security.check.in.italy

ja maar ik zag nonnen zo doorlopen, jan je ziet overal nonnen en diens kap zit strak om hun hoofd met een open kap en het zou mew niet verbazen als de beveiliging een of meerde van die nonnen kende added to "Rome" so they are probbably from the Vatican.

Zou een non ooit op deze manier ophef maken en aandacht op zichzelf of anderen trekken?

ik run Aghnia Adzkia over google en heb 155.000 hit's
http://koblist.com/aghnia-adzkia-3436/

http://www.barenakedislam.com/2017/04/15/excellent-muslim-woman-wearing-headbag-refused-permission-to-board-flight-in-rome-unless-she-removed-it/

nice picture , why is the Italian girl saying don't touch me ? , and why does she come from wherever she came from to assist the other guy anyways ?

nice bag by the way, but if you can't read English then you dont know what's written on it ?
als ik naar die foto kijk dan observeer ik een paar tegenstrijdigheden hint kijk naar de kleuner van die gympies en die tas

http://www.italiaisraeletoday.it/allaeroporto-di-ciampino-islamica-rifiuta-di-togliersi-il-velo-fatelo-togliere-alle-suore/

"Lo scontro che ne è venuto fuori è stato filmato e postato su Facebook."

Joop: "Een moslima werd in Rome door de beveiliging geweerd omdat haar hoofddoek een veiligheidsrisico zou zijn. De vrouw legde de confrontatie met de beveiligers vast op video."

dus die video is niet op facebook gezet? ze werkte niet als jounaliste , India, student in London,

en deze ? http://www.maroc.nl/forums/wie-schrijft-die-blijft/392548-moslima-hijaab-gedwongen-om-hijaab-doen-beveiliging-op-vliegveld.html

Beter.

ik neem dat al dit bedoeld is om mensen ervan te weerhouden te proberen aanslagen te plegen op vliegtuigen en dat kan ik begrijpen als je gevaarlijke mensen niet achter de tralies wilt houden.

1
104 nosuchname

Joao drinkt koffie op een terras in Lisboa, een katholiek in Warschau kijkt tv om straks de paus te zien en in Rome is een moslima gevraagd om hoofddoek af te doen. Dit was het nieuws.

2
105 JackKropotkin

Mocht ze haar onderbroek wel aanhouden? Ja, Italiaanse mannen, ik weet het niet......niet voor niets wordt in Rome aangeraden om als vrouw in het donker niet alleen de straat op te gaan

2
106 Bart Boudewijn

Hysterisch theater. Zoals gebruikelijk. Gewoon niet op reageren. De regels gelden ook voor mohammedaanse hittepetitjes. “Blijft in uw huizen en stelt uw schoonheid niet ten toon als in de vroegere dagen der onwetendheid.” (Al-Ahzaab 33:33) OK, gewoon binnen blijven! En anders niet zeiken.

1
107 schrootflint

Tja, ze hadden de vrouw ook even apart in een kamertje kunnen nemen en door een vrouw laten controleren.

Soms zijn problemen niet groter dan je ze zelf maakt.

5
108 Weet geen naam

Kleine moeite om die hoofddoek even af te nemen maar er wordt toch ook met twee maten gemeten als sommige mensen dat niet hoeven te doen.

0
109 marco

Het is wel een feit dat al die moslim vrouwen zo ontzettend lelijk zijn dat het misschien wel goed is om die theedoeken gewoon op te houden.

0
110 Phiteceen

@108 : Ze beweegt zich, uit eigen vrije verkiezing, in een openbare ruimte/maatschappij waar het zien van blote nek/blote haren niet als onzedelijk wordt gezien, zelfs niet een klein beetje, en waar het dus normaal is, dit niet privé te hoeven doen alsof haar wordt gevraagd, geslachtsdelen te ontbloten.

1
111 Wendel

Zou er zoiets bestaan als plaats vervangende verantwoordelijk? Iets zoals plaatsvervangende schaamte, maar dan verantwoording voelen voor de misdragingen van anderen binnen jouw groep?

In de zin van, alle veiligheidsmaatregelen worden aangescherpt vanwege dreiging van moslim terroristen, dan zal ik me als moslima ook maar wat nederiger opstellen?

Ik geloof het niet, als ik het zo bekijk...

0
112 Realisme graag!

Dat is nog altijd veel minder erg dan je onderbroek laten zakken en dat ze dan met een rubberen handschoen een vinger naar binnen duwen. Of moeten er uitzonderingen worden gemaakt vanwege een religie? Juist die religie moet extra gecontroleerd worden, want daar komen de problemen met aanslagen vandaan.

0
113 wiseguy

@108 Dat gebeurde ook: "Ik besloot in een afgesloten ruimte gehoor te geven aan hun eis"

0
114 Dune

@114
Ja, maar tot dat inzicht kwam ze pas op de volgende luchthaven toen duidelijk werd dat ze echt niet naar huis toe kon.

Toen werden haar principes toch wat flexibeler....

1
115 Realisme graag!

** gebruiker verwijderd **

En gelijk klaar staan met de camera. Dat kan alleen maar betekenen dat deze vrouw bewust de zaak liet escaleren. Uiteraard is de linkse Vara site Joop er als de kippen bij om dit te melden.

116 verwijderd5929219

@116 De zoveelste treitervlogger. Toch apart dat die meestal een tintje hebben. En tintjes zijn hip bij Joop.

0
117 Dune

** gebruiker verwijderd **

Ik zag laatst een uitzending van Aircrash Investigation. Toen was er een islamitische man die stampij maakt over zijn koffer die zo niet aan boord mocht. Zoveel stampij dat de vrouw aan de balie alsnog de koffer inklaarde.
Het eindresultaat was, dat het vliegtuig was neergestort omdat er een bom in de tas zat en de islamitische man niet in het vliegtuig. Dit was dan wel een aanslag van jaren geleden maar ook daarvan hebben personeelsleden op vliegvelden geleerd.
Hoe meer stennis je maakt des te meer er van je wordt gecontroleerd.

118 verwijderd5929219

@111 , Laten we even vooropstellen, dat ik helemaal niets heb met religie. En al zeker niet met de islam.

Ik persoonlijk vind al die geloofsregeltjes te debiel voor woorden en vraag me serieus heel vaak af: Wat doen mensen zichzelf toch soms aan met hun "regels van god" die uiteindelijk gewoon ooit door mensen zijn verzonnen.

Maar gaat het hier om wat jij en ik vinden? Of telt de beleving van de persoon in kwestie hier zwaarder?

Jij stelt:

" alsof haar wordt gevraagd, geslachtsdelen te ontbloten. "

Nee, wordt haar niet gevraagd. Maar misschien voelt het voor haar wel hetzelfde.

En jij legt dus de grens bij vragen om geslachtsdelen te ontbloten? Er zijn zat nudisten op de wereld die jou daarvoor zielig vinden omdat ze er zelf geen enkel probleem mee hebben.

Weet je hoeveel mensen er zijn die problemen hebben met de bodyscan op een vliegveld? Ik denk er verder niet bij na en ga er gewoon in staan.

Heb ik daarom het recht om te oordelen over al die mensen die er wel problemen mee hebben?

Volgens mij niet.

Volgens @114 heeft ze uiteindelijk, op een ander vliegveld dan wel, toch die hoofddoek in een gesloten ruimte afgedaan.

Dat had die beveiliging op het eerste vliegveld gewoon meteen moeten aanbieden.

Als mensen een bepaalde privacy wensen, wat is het probleem dan? Is de reden nu echt relevant? Dat jij en ik het belachelijk vinden dat je een hoofddoek niet kunt afdoen in het openbaar, zegt geen ruk over hoe de persoon in kwestie het ervaart.

Elk vliegveld heeft aparte kamertjes voor eventueel afgezonderd onderzoek. Dat ze daar dan ook gewoon gebruik van maken. Was er helemaal niets aan de hand geweest.

Maar nee, er is weer een raakvlak met islam, dan moet iedereen er weer moeilijk over doen en een mening over hebben.

Benieuwd hoeveel van die mensen zelf de volgende keer de bodyscan weigeren.

Voor die mensen alvast: JIJ bent een aansteller want IK heb geen moeite met een bodyscan.

En als je je in een openbare ruimte begeeft, heb je je maar overal bij neer te leggen. Dus als ze een keer vragen om te strippen tot je geheel naakt bent. Niet zeuren, gewoon doen. Je hebt er zelf voor gekozen je in een openbare ruimte te begeven. Dan heb je ook maar alle eisen te accepteren. Niet aanstellen, want nudisten hebben er ook geen moeite mee.

0
119 Weet geen naam

@118 , Kun je eens aangeven welke aflevering dit was?

Want er is 1 regel: Als de persoon niet aan boord is, wordt zijn bagage weer uitgeladen. En die regel is er al heel lang.

"Zoveel stampij dat de vrouw aan de balie alsnog de koffer inklaarde."

Als iemand stampij maakt, wordt er niet gewoon ingeklaard, maar wordt de beveiliging erbij geroepen.

Jouw reactie leest dan ook als 1 groot kul-verhaal.

0
120 Weet geen naam

@120 "1 groot kul-verhaal"

Niet dus. De volgende vliegtuigen zijn neergestort nadat explosieven ontploften in koffers zonder dat de bijbehorende passagier aan boord was:

1983: Gulf Air Flight 771
1985: Air India Flight 182
1988: Pan Am Flight 103
1989: UTA Flight 772

https://en.wikipedia.org/wiki/Checked_baggage#Passenger-baggage_reconciliation

0
121 Dune

@46 Ik heb het in de VS ook weleens meegemaakt. Ze haalden hun handen door m'n haar en ik werd gefouilleerd. Tja, dat hoort nu eenmaal bij reizen. Nooit over gedacht om erover te klagen, goede controle van passagiers gaat toch ook over je eigen veiligheid?

0
122 Mrs. K

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

7 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Je houdt je hart vast met een extreemrechtse Kamervoorzitter die in actie komt tijdens dodenherdenking. Je weet het nooit met dat soort lieden....

10 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter Alexander - Das Tu Ich Alles Aus Liebehttps://youtu.be/0XTPrSijsZo?si=c2hvqBnp8KJ_KEAb...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Wat een enorme LUL is die bruinrechtse Kamervoorzitter Martin Bosma....

12 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor mensen....

20 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor niemand....

20 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Verdedigen doe je op je eigen grondgebied, Ali;niet door je buurland binnen te vallen en de bevolking te verkrachten en te vermoorden.Wat...

33 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@3 Ligt eraan wat je bedoelt met "wie begon".Feit is gewoon dat de genocidale oorlogsmisdadigers van genocidepoetin een autonoom land binn...

36 minuten geleden geplaatst door Immanuel

NK. App
Ariella Ferrera SquirtingFilme De PornografiasNatalie Mars PissKajal Xxx SexPolice Woman Sex VideoBhabhi Aunty Sex VideoGaya Patel Porn VideosForcefuck SisterVidpornWifegoblackXvizeosNude Beack PicsJason LubBeat New PornstarsIndian College PornMia Khalifa Xxx VediosMallu Hot MassageTopless TamilWww Xxxx Porn ComSexo TravestOmegle.com PcBabygirl HazelDickdivaFirst Time XxxXxx PranIndian Didi PornCurbateF 95 ZoneJaysonnvorheesKhalyla Kuhn NudeBig TitsanimeXvideo JapaneseDanicak3sPorn Lesbo MomDevar Bhabhi Ka Romance VideoVideo Chudachudi VideoHot Shots PornFucking NurseIndin Xxx VediosLoan LuanBackroom Casting Couch IceOlivia Wilde NipplesLce PornHorror Movie Sex VideoPorn With Friends SisterYourpormLoosing Virginity PornCategorias PornografiaSankaku ConpMia Khalifa In PoolMydadcrushHairy Pussys PeeingStep Xxx VideoFree Sexy Video HdDani Daniels Hot XxxAndi James MilfedLust ControllerLayla Jenner Loosen UpBig Booty BjBeurettebideosNuevaloquoGwen Tennyson Rule 34Namitha Sex XxxJapanese DildoTranfixed PornYoo Ji-wonCharlee Chase.Road.head PornhubTiger BensonXnxx Porn MoviesXxx Video SuhagraatDream Prono MoviesLesbians With TitsPornoreOut Of The Family PornTara Babcock JoiGay Aian PornCelebrities With Big DicksDani Daniels BoobsMonsterfuckingBest Only Fans LeaksEmmie Sg NudeGhettotube ComHow To Suck Your DickPorno LatinaExtreme TubesKatue CummingsPhx ListcrawlerBigtits MasturbateTattoo Girl XxxDevilish EducationWhite Girl XvideoX Videos Com TeluguRigid3d F95Sexo BizzaroCheating BjPori Moni NudeMia Khalifa Porn VdoGerman XxxNew BlackpornZelda NakedXxx BunkPantyhose Porn PicsRedhead Porn TeensJulia CashCammille AustinCosplay Vr PornRosemary RadevaSpanish Porn StarJapan Hdv PornDatingmystepsonMulherespeladssvipNaked ShinobuBokep ComlekIndia Xxx PhotoBeliyaSwathi Naidu XFat Girl Sex VideoTamil Blue Film SexLatest Aunty SexPublic MasturbationSexy Video Xxxx ComSexvideisTelugu Actress FuckingHot Nude CuteIgnore FootjobHen Tai SitesNamethatpornstatReallifecam VoyAdultwork.ukAnumation PornWomen Selfie NakedLeaked Jennifer AnistonBarzzar Sex VideoAlexavipAiysha Saagar NudeWww Malayalam Sex VideosPirates Sex MovieIndian Latest Porn MoviesAsian PmvPorn JapanMilana Vantrub NakedBig Sexy WomenMost Popular XxxWhitney Wisconsin DogMother Free PornNude Women PitcuresSister Brother BrazzersCoy Wilder PornPornos En 4