door Kiki in Buitenland  ·  132 Reacties

  • 26
  • 1403x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Chapeau voor Le Pen.

22
101 manpower

Le Pen, respect voor Nazi's maar niet voor de Paus ... tja, de voorkeur is duidelijk.

12
102 PeeVeeVeeNee

ach, ze haalt het nieuws. ze lijkt de Nederlandse minkukel wel.
neem aan dat de paus geschrokken is.

10
103 info

** gebruiker verwijderd **

@103 . Ja, die Paus wast z'n handen in een bak voor Syrisch water. Want die Paus, die liet van Lesbos een stel Syriërs onderzoeken, hun antecedenten en toen naar zijn idee alles in orde zou zijn mochten ze mee naar Rome.

In een apart toestel want ja, als Paus met moslims aan boord, dat wordt de gordel extra omgegord.

Over discriminatie, en favoritisme en buitensluiting gesproken want die 43 Syriërs lieten die ander honderden wel gewoon achter, die hadden het nakijken".

104 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Deze paus moet zich niet overal mee willen bemoeien, hij is God niet.

105 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Hoeveel moslimweglopers haalt het Vaticaan eigenlijk naar binnen? En krijgen die mensen die hun land in de steek laten wat ze bij ons krijgen?

106 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

De naam van Marine lePen is in de kop van het artikel onjuist weergegeven.

"Beetje dom ..."

Hier, ze krijgt gelijk en de Paus niet. Het lijkt wel alsof ook God een beetje naar rechts opschuift.
Toch, jongeren zonder toekomst? Wat zijn dat? Iedereen heeft toch een toekomst? Ook al brengt die niet wat je er van verwacht. Verder weer de bekende dreigementen, als wij niets doen komen zij, die jeugd zonder toekomst in actie.

Wel jammer dat er onder die banlijeus geen gas te winnen valt ...

== Nog acht dagen en dan stemmen de Fransen in de eerste ronde van de presidentsverkiezingen. Welke president het ook wordt, hij of zij krijgt te maken met de groeiende problemen in de Franse voorsteden.

Naast hoge werkloosheid en segregatie krijgt de fundamentalistische islam steeds meer greep op de moslimgemeenschap.

Trappes
Niet ver van Parijs ligt de voorstad Trappes, een banlieu die altijd gevaarlijk wordt genoemd: met drugshandel, jongeren zonder toekomst en de beruchte rellen van 2005. Toen waren we er ook en filmden we het busstation van Trappes dat in brand was gestoken.

We spraken toen Abdel Houari, een jonge cineast die zich zorgen maakte over de woede van jongeren in zijn eigen wijk. "Dit komt nooit meer goed als de overheid niets doet voor de jongeren", zei hij destijds.==

http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2168463-invloed-islam-groeit-in-de-franse-voorsteden.html

107 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

In 2005 hadden sommigen geen toekomst. Nu, 12 jaar later, hoe is het met die mensen?

108 verwijderd924924212

@105 En Le Pen is wat? De Frauderende Messias? De zigeuners en Joden hatende heiland? Leider van homo en migrantenhaters? Iedereen incl la papa moeten helemaal zelf weten wat ze vinden van dat wijf. Net zo goed moet dat wijf helemaal zelf weten wat voor haat ze de wereld inkotst en blèrd. Ik geloof in karma dus het komt vast goed.

7
109 Spandalf

** gebruiker verwijderd **

Hier, na 12 jaar is het enige wat die jonge vent bereikt heeft is radicalisering. Niemand die daar wat aan heef, de wereld wordt er niet beter van en dus hebben we er niets aan. Wel in Frankrijk gevoed, gekleed en gestudeerd voor filmmaker (cineast) maar verder niks. Een wereld vol thema's, de natuur, de ozonlaag, leven op Pluto maar nee, ingezakt tot het niveau van iemand die niet zonder het dagritme van de Islam kan, 5 maar per dag op de knieën en natuurlijk die baard.

==Twaalf jaar later later ontmoeten we hem weer. Hij is veranderd van een doorsnee jongen in een strenggelovige moslim. "Het geloof is een manier van leven. Er is de hele dag geen enkel moment - van zonsopkomst tot zonsondergang - dat ik mijn geloof niet praktiseer."

Brigade de hadj
Wat is er met Abdel gebeurd? Zelf beschrijft hij een bijna ongeluk, waarna hij het licht zag. Maar na doorvragen vertelt hij over de brigade de hadj enige tijd geleden, in zijn banlieue.

"Het is een klein clubje oude mannen die preken. Zij gaan de straten op, de wijken in en zijn net sociaal werkers", zegt Abdel. "Ze spreken jongeren aan en zeggen: Je motor maakt kabaal. Je staat bij de flat en ergert mensen. Kom in de moskee God aanbidden. Dan merk je dat je tot rust komt. dat je geestelijke rust vindt." ==

110 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@109 , laat je niet zo gaan in je haat. Lees je eigen bericht even na. En karma? Ik ken de betekenis van dat woord niet.

Ik snap niet zo goed waar die haat in jouw reactie vandaan komt. Sterker, jouw afkeer (waarom?) wordt door miljoenen Fransen niet gedeeld, nog even en het FN levert de vervanger van Hollande.

Democratie, toch?

111 verwijderd924924212

En nu het niet al te slimme immigratiemondje dicht Franciscus!

13
112 Wil je niet weten

@111 Sorry ik versta geen alt-rechts. Oh en in de tweede ronde staat ze op wat? Dat is het grappige aan Franse verkiezingen in de tweede ronde staat ze 24% achter. Dat is enorm, dus een grote meerderheid moet haar echt niet.

2
113 Spandalf

** gebruiker verwijderd **

@113 . Goed, dan wordt ze geen president van dat land vol terroristen en banlijeus vol jongeren die na 12 nog geen toekomst meer wisten te vinden.

Waar blijft de moslimpaus?

114 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@109 . Geef nou eens antwoord, wáár komt die haat tegen lePen nou eigenlijk vandaan?

115 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@113 . Dat kan, van die meerderheid maar waar komt jouw haat vandaan? Wat heb je tegen lePen?

116 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Waarom bemoeit Le Pen zich eigenlijk met joden en moslims ? Frankrijk kent ook vrijheid van religie .

117 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@116 hetzelfde als tegen ander extreemrecht volk

118 ---deleteduser---

@116 @115 En wat begrijp je niet aan Frauderende zigeuners en Joden hatende heiland? Leider van homo en migrantenhaters? Lijkt me vrij duidelijke taal. Ik vermoed dat ik daarom de schurft heb aan die partij. Zo duidelijk? Of moet er nog een schepje bovenop?

4
119 Spandalf

Heb helemaal niks met mevrouw le pen/ papa le pen, noch waar zij voor staan, maar ze heeft wel gelijk als ze zegt dat de Paus zich bezig moet houden met die dingen die de RK kerk aangaan en niet met 'wereldse' zaken. Vind het wel weer grappig hoe ze zichzelf wel ziet als een goede Katholiek: -/

10
120 foshizzle

@113 Hij weet dondersgoed wat karma betekent maar als het hem zo uikomt speelt hij graag dommetje (wat hem voortreffelijk afgaat moet ik zeggen).

2
121 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

Ik moet gaan, het is al laat. Allemaal een goede nacht.

122 verwijderd924924212

Punt voor Le Pen. En een goed punt ook nog.

8
123 Hans

Of dat nu de Paus of een andere vooraanstaand kerkelijk leider is, Bemoei je niet met de politiek dat is niet jullie pakje an.

9
124 jbruntink

@108 Inmiddels hebben ze geen verleden.

0
125 W. Anstalt

** gebruiker verwijderd **

@124
waarom bemoeit le Pen zich dan met moslims en joden?
mag dat wel dan?

126 ---deleteduser---

@109 Je tekst past helemaal niet bij je geloof in karma. Als je in karma geloofd dan scheld en tier je niet op die manier.

2
127 Verwonderd

Wie iets wil begrijpen van de achtergrond van de opmerking van Le Pen en waarom ze zich evengoed een goed katholiek vindt moet eens iets lezen over laïcité.

Er wordt nu wel heel hard tegen Le Pen aangeschopt, maar ik zou diezelfde schoppers wel eens willen horen als de aartsbisschop van Utrecht zijn zegje doet over het onderwerp "voltooid leven".

Overigens lijkt het me een ramp als Le Pen president wordt.

3
128 Vandeprinsgeenkwaad

@128 De politiek is zo door en door verrot dat er geen enkele goede president kandidaat is.

1
129 Verwonderd

** gebruiker verwijderd **

Grappig dat de 'strijders voor de vrijheid' willen bepalen wat een paus mag vinden en waarover.

130 verdwijderd21

@130
Yep, een kerkvorst mag zich niet bemoeien met politiek. Maar die politieke vrijheidsstrijders menen zich wel te moeten bemoeien met religie.

0
131 GreyB

@130 dat is de grote tegenstrijdigheid in die "vrijheid" die ze nastreven. In feite komt die "vrijheid" van ze neer op grote onvrijheid voor anderen, maar als ze dat openlijk zeggen lopen ze het risico publiekelijk gelynched te worden.

0
132 TedjeR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Omgejoekelden tegen echte vrouwen is de keerzijde van de medaille.Moet ook toegestaan blijven anders is het niet inclusief....

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Wat weten we eigenlijk van onze eigen Vasten?https://www.nu.nl/gebaseerd-op-jullie-vragen/6306702/christelijk-vasten-draait-niet-alleen-om-e...

9 minuten geleden geplaatst door Slavink

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ove...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

ongelovenloos
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Er word alleen maar last ondervonden dus waarom niet afschaffen.Wat is het nut om dit vol te blijven houden , laat die klok met rust ....

16 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

eh
Orca calf refuses to leave a lagoon where its mother stranded and died off Vancouver Island

Veel orka-berichten de laatste tijd.Dit gaat over net weer iets anders, onderlinge gehechtheid....

16 minuten geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Het IS een respectloze term. Ook zonder die te gebruiken kun je je punt maken."@17 Bop,Dat is uw mening en geen feit, u VINDT het een r...

16 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@15 Tot pulp slaan, nog wel. En wat is er precies respectloos aan het meedoen aan een competitie met vrouwen? ...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Rinze
FVD-intellectueel John Laughland FILEERT Rusland-roeper Helga Salemon: 'Ze wordt betaald door de NAVO!'

Zou Oeps 112 ook door Rusland betaald worden ?...

18 minuten geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Cartoon Porn HindiKutty Sex VideoBollywood Actress Hot SexTabooporn VideosCartoon P O RSmoking Video FetishBokep Indo SmaDisha Vakani Hot PicsKrystal Steal PornWap95 ComAxxx VideoXnxx RusianNicolenurko PornKik SluttsLesbians Using DildoesBaddiehubbLavenderhayz야외 노출Peta Jensen 2023Desi Bhabhi XxxxKrissy Lynn PornCoomeet PornSexiest TwittersNaked Teenager PornBest Paid PornNoodlemagzNikshindian ComTeenagers Sexy PornMercedes CarrwraSeks Di Kota Bali - Indonesia 2023WwwxxxcmXnx Tamil AuntyAmateur Nude PucsAsian Big Tits HotRubi Rose Only Fans LeaksFamous Porn ActressKianna Dior BlowjobBlow Job CompilationsFree Celebrity PornosButt Big PornPornhub LesbianCartoontube PornBap BetiRartubeJennahaze PornSexual MangasXnxx Indian Hot GirlXnxx Blacked RawIndian Sex Hot MovieJapanese Nude SchoolGhetto GaggerListcrawler HoustonKieranicoleFuta On Female PornDrain MansionDoodh XxxG G G PornKomik SexxxFree Brazers VidsDpank BangBeuretrevideoSummer BrookesBelindanohemy PornResident Evil HentSlow AnalSex Old Man VideoJapanese Teen Porn VideoSinfuldeeds SwedishSunnyhartEbony Oiled PornBlake The BlossomGirlfriends Cheating PornDreianova'sXxn DadJav Japan XxxLily.starfireBig Tits BombshellRim Job PornEdging HandjobsEro Me.comIransex Newسکس زنان دوجنسهRegan FoxKim Kardashian NsfwSex Picture PleaseKendall Jenner Sex VideoVideos De Pornografia LesvianasGroped At ConcertThehentaicomicsSexs Porn.comBig Natural TitysMadhumitha HotAva Addams BestBrezzer MovieNrx-studioCandypleasurePhone Sex BangalorePulsating Cumshot In MouthPeeing PornosJuegos Pornograficos XxxAdultwotkAnal FuckingAli Spagnola NudeNew Sex Hd ComAsian Crossdresser PornSex Videos Andra18yrs SexLesbian Humping PornSex Scene Movie VideoXhampers PornGay Porn Wresting50 PornSexo Con TravestisReality Kings.comJoey MillsKaıtMasasage XxxNaked Hot TeenagersKumari Dulhan VideoNikki DelanoAlexa Loren PornHot Body PornValeriakeeler PornCeleb Porn NudesHomemadepornExsteme PornHottest Onlyfans GirlsPorno VintagePornos AsmrPorn Do BrasilCrystal Bernard NudeBella Rossi Vs Pierce ParisSecretarie PornBandar SexBrazzers Family PornKerala Xxx PornSchemeleNifty EroticLitiroticaCoreanos NudesRavina Tandon Sexy VideosAslil VideoSingando DominicanaBangla SexePanda PornerSkylanders PornWww Desi Gold ComAbella Danger EpornerAsia And BjKelly Monaco Naked