DE WERELD NU

Terreur: moorden, moorden, moorden

terreur

Het was geen lone wolf, en het was geen zielige economische vluchteling die het elders zo zwaar had. Het was eenvoudig een mohammedaan die hysterisch de regels van zijn geloof en zijn collectief volgde. Terreur! Moorden, moorden, moorden, tot de dhimmi’s het opgeven.

Natuurlijk kun je het wel blijven zeggen, uitleggen en verklaren, maar idiotarians die besloten hebben dat ‘de moslim’ een lief mens is dat van nature een beter karakter heeft dan de gemiddelde Westeuropese autochtoon zullen we niet meer overtuigen. Ook aan mensen die altijd maar tegenwerpen dat ze ook aardige ongevaarlijke moslims kennen hoeft u geen woorden meer te verspillen: stel voor ze een ticket voor een aai-tijger-aai event te geven, waarbij ze hun kinderen zonder geleide de kooi in sturen om die lief lachende kat eens onder zijn snorharen te kietelen. Slechts wie tegenwerpingen maakt is niet volledig opgegeven, de rest kun je zonder wroeging of spijt aan de wilde dieren overlaten.

Vandaag kwam uit Zweden een bericht, dat de app toonde die de dader van de biertruckaanslag van vrijdag verstuurde aan medeterroristen. “Mislukt, ik ben maar over tien mensen heen gereden“. En hij wilde weten hoe je een effectieve bom maakt. Geen wroeging, geen mededogen met zijn slachtoffers, geen genade, goede bedoelingen of een idee van vervulling. Slechts brute moordlust; een dolle hond die schuimbekkend weer op de wereld los wil.

‘Het ging slecht. Ik ben over tien personen heengereden in het centrum van Stockholm. Nu moet ik hier vandaan zien te komen.’

Wat zei de premier van Zweden gisteren ook al weer?

‘Jullie zijn niet alleen. We denken aan jullie. Heel Zweden is met jullie.’

Niet alleen misschien, maar wel alleen gelaten. Als deze Oezbeek is wat zich in de vluchtelingenstroom heeft gemengd, is het de hoogste tijd ze àllen terug te sturen, desnoods naar lokaal beveiligde kampementen waarvan je zeker stelt dat de nabije oorlog hen daar niet bereiken kan. West-Europa kan de asielmigratie niet aan. Niet vanwege de aantallen, maar al helemaal niet vanwege de psychische gesteldheid van onze bevolking.

We hebben zoveel wetgeving in plaats om consumenten te beschermen tegen oplichters, valse profeten en andere profiteurs. Maar wetgeving om je tegen politieke kwartjesvinders te beschermen is te moeilijk blijkbaar. Niet dat het ingewikkeld is: follow the money. In de goededoelen-industrie gaan miljarden om, en grotendeels naar de salarissen van de medewerkers, die niet alleen uit donaties maar ook rechtstreeks uit belastinggeld komen. Maar wie het niet weten wil, en aanneemt wat een totaal verknipte journalistiek u voorschotelt, die in haar eigen vochtige ogen plaatjes is gaan geloven, verdient alles wat nu over hem en haar heen komt.

De kaarten liggen op tafel. De terreur en haar beoefenaren bewijzen het. Geloof de feiten of de elkaar napratende idioten. Excuses zijn er hierna niet meer.

6 reacties

  1. Bob Fleumer schreef:

    Ik ondersteun dit verhaal voor de volle 1000 pro mille!

  2. Der Ganzomsonst schreef:

    Wie nú nog zwijgt, of water mengt met wijn,
    hoeft nooit meer met excuses aan te komen
    die kiest de weg van leugens en van dromen,
    dus zal voortaan voor ONS de vijand zijn.

    Jasterke.

  3. Porta schreef:

    1400 jaar inteelt…… Wees welkom, wees welkom………

  4. Cynicus schreef:

    Het klopt de moslimextremisten willen moorden net zolang tot we ons aan de islam onderwerpen. Dat gaat nooit lukken wij niet-moslims zijn met teveel. Ik denk dat er een burgeroorlog komt zoals de burgeroorlog in voormalig Joegoslavie waar ik als veteraan heb gediend. Ik hoop het niet. Heel veel ellende.

  5. Cool Pete schreef:

    Het mohammedanisme is altijd door terreur, geboorte-overschot, geweld, slaven-handel, plundering en massa-moord verspreid.

  6. Dick Kraaij schreef:

    Deze boodschap bereikt me in een periode van bezinning tot aan Pasen. Een periode ook waarin ik blogmoe en twitterzat ben. Ik wil niet meer slechts tweets lezen waarmee ik het hartgrondig eens ben. Geen columns over de stand van het land, zoals over de beroerde staat van het onderwijs, en wat de kabinetsinformateur daarmee moet. Geen vlammende betogen over wat normaal is in de Nederlandse verhoudingen. Want eigenlijk weten de meeste mensen dat wel. De grenzen openhouden, steeds meer mensen toelaten en ze zelfs ophalen aan steeds meer zuidkusten van de Middellandse Zee – ik begrijp dat de goede-doelenindustrie nu zelfs naar Tunesië vaart. Ik snak niet langer naar blogs en columns. Mogen we eindelijk beleid? En dus het klappen van de onderhandelingen met GL en D66.