Eerste nederzetting in 25 jaar maakt veel los (likud.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Elia in Buitenland  ·  26 Reacties

  • 0
  • 411x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De berichtgeving over Israel is weer van een bedroevend nivo.

Niet gehinderd door enige kennis van zaken raaskalt men er maar een beetje op los.

12
1 Elia

@1
Je hebt wel zelfkennis, is het niet?

4
2 HenkG

Zolang Israël weigert de 6 miljoen gevluchte Palestijnen terug te laten keren is het wel wrang dat er 1,5 miljoen moslims uit andere landen in Israël welkom zijn.

6
3 Mariska3

Opvallend toch dat ze in Israël zelf nauwelijks nieuwe gemeenschappen stichten en meer dan 200 gemeenschappen gesticht hebben op andermans grond buiten Israël.

3
4 Spandalf

* Verwijderd door de redactie *

5 Elia

@3 "6 miljoen gevluchte palestijnen"?? question

Ga eens gauw een geschiedenisboekje lezen!

6
6 Elia

@3 En dat is weer een weerzinwekkend voorbeeld van wat ik zei:

De berichtgeving over Israel is weer van een bedroevend nivo.

Niet gehinderd door enige kennis van zaken raaskalt men er maar een beetje op los.

5
7 Elia

@5
Israël zelf heeft niet eens bestaansrecht. Het is illegaal gesticht door niet aan de VN voorwaarden van resolutie 181-2 te voldoen.

4
8 manpower

* Verwijderd door de redactie *

9 Spandalf

Wie zich beroept op het internationaal recht, het internationaal gerechtshof, de VN, de Veiligheidsraad, de complete internationale gemeenschap behalve Israel, de 4e conventie van Geneve, het originele verdelingsplan, of het simpele feit dat ook Palestijnen recht hebben op een eigen staat, zelfbeschikking en een normale economie,

is dom of antisemitisch. Dat is altijd de standaard riedel van de fans van Israel.

De 1e lijn van verdediging is doen alsof de ander kennis te kort komt. En wie daar in tuint durft weinig meer te zeggen en dat is de 1e hasbarawinst.
Dat zie je ook in deze draad. "verdiep je eerst eens in de materie" was jaren lang steevast de 1e zin van een hasbarastukje.

Het hoogste orgaan op het gebied van internationaal recht: het internationaal gerechtshof, heeft duidelijk uitgesproken: de westbank is bezet en Israel is daar de bezetter zoals Duitsland dat hier was de laatste keer dat wij bezet zijn.

Onze laatste bezetting was door de Nazi's en dat duurde 5 jaar, maar de Palestijnen zitten al 50 jaar met hun bezetter opgescheept.
Hier zijn 100.000 joden gedeporteerd, daar 700.000 Palestijnen. Want wie niet terug mag naar waar hij woonde, moet gedwongen verhuizen en dat heet deporteren.

Als de VN er iets over roept, roept Israel altijd dat de VN tegen ze is, behalve als Netanyahu met een bomtekening in zijn hand, hoopt dat de wereld hem helpt met een oorlog tegen Iran.
Daarbij stond hij ook nog de hele wereld voor te liegen. En DAAR is de VN goed genoeg voor vindt israel. En al die resoluties? Die tellen niet voor Israel, want Israel ligt op Pluto, daar gelden normale regels niet question

En zo liegen israel en haar fans er vrolijk op los, want dat is allemaal geoorloofd voor hun goede zaak, elke dag weer. En zo valt hierboven weer te lezen dat de westbank Israelische grond is.

KUL. Zelfs Netanyahu heeft het over -----nederzettingen-----. Als het daar Israel heette, dan waren het gewoon steden geweest. Iemand zit hierboven gewoon een potje te liegen en Netanyahu tegen te spreken.


Zo, en nu ben ik vast weer dom en antisemitisch, je kunt er op wachten. question

4
10 HenkG

@8 Israel heeft die resolutie geaccepteerd en daar aan voldaan.

Maar de arabieren niet, en die vielen Israel aan. Waarna Israel zich verdedigde, en overbleef met meer terrein.

6
11 Elia

@10 >> Wie zich beroept op het internationaal recht, het internationaal gerechtshof, de VN, de Veiligheidsraad, de complete internationale gemeenschap behalve Israel, de 4e conventie van Geneve, het originele verdelingsplan, of het simpele feit dat ook Palestijnen recht hebben op een eigen staat, zelfbeschikking en een normale economie, is dom of antisemitisch. Dat is altijd de standaard riedel van de fans van Israel.

## Onzin. Het probleem is alleen dat de meesten niet het geringste benul van internationaal recht hebben, en dan toch denken dat hun gezwam in de ruimte de hoogste waarheid is.

>> De 1e lijn van verdediging is doen alsof de ander kennis te kort komt. En wie daar in tuint durft weinig meer te zeggen en dat is de 1e hasbarawinst.
Dat zie je ook in deze draad. "verdiep je eerst eens in de materie" was jaren lang steevast de 1e zin van een hasbarastukje.

## Jij komt een hoop kennis tekort, daar zullen we het nu even over gaan hebben.

>> Het hoogste orgaan op het gebied van internationaal recht: het internationaal gerechtshof, heeft duidelijk uitgesproken: de westbank is bezet en Israel is daar de bezetter zoals Duitsland dat hier was de laatste keer dat wij bezet zijn.

## Het hoogste orgaan is niet het IGH. Het IGH heeft zichzelf misschien verklaart tot het hoogste orgaan, maar voor landen die zich daar niet bij aangesloten hebben is het helemaal niks, en heeft het helemaal geen jurisdictie. En Israel heeft het IGH niet geaccepteerd.

>> Onze laatste bezetting was door de Nazi's en dat duurde 5 jaar, maar de Palestijnen zitten al 50 jaar met hun bezetter opgescheept.

## Er is dan ook een groot verschil tussen de bezetting van NL door de duitsers, en de "bezetting" van Judea en Samaria door Israel.

Om te beginnen begon Duitsland de oorlog tegen NL, en was NL een volwaardige staat.
In het geval van Israel was het Jordanië wat Judea en Samaria illegaal bezet hield, wat een oorlog begon tegen Israel, waarna Israel Judea en Samaria heroverde.

Dus in WO2 was Duitsland de aanvaller, in '67 was Jordanië de aanvaller.

Duitsland bezette en souvereine staat, Israel bezet geen souvereine staat, want Judea en Samaria zijn nadat de joden eruit verdreven waren, nooit een souvereine staat geweest.

Een land wat in een daad van agressie een ander land aanvalt en bezet, moet dat volgens het internationaal recht teruggeven.

Een land wat wordt aangevallen door een agressor, en in zelfverdediging gebieden verovert die illegaal bezet waren door die agressor, is helemaal niet verplicht die gebieden terug te geven aan die agressor, zodat die ze weer illegaal kan gaan bezetten.

Duitsland heeft na zijn agressie in WO2 gebieden verloren aan bv Polen, en Polen is helemaal niet verplicht om die terug te geven. Agressie hoeft niet beloond te worden.
En dat was authentiek duits gebied. Judea en Samaria waren geen authentiek Jordaans gebied, want Jordanie hield het ilegaal bezet.

De verovering van Judea en Samaria in '67 werd dan ook door niemand als illegaal aangemerkt, ook niet door de veiligheidsraad.

Israel is dus onder geen enkele verplichting die gebieden terug te geven aan Jordanië, wat die gebieden in 1948 in een illegale aanvalsoorlog veroverd heeft.

Daarom kan Israel onbekommerd die gebieden behouden.

Er is in het internationaal recht alleen sprake van een bezetting, wanneer een land, een ander soeverein land bezet. En dat doet Israel niet.

>> Hier zijn 100.000 joden gedeporteerd,

## Niet alleen gedeporteerd, maar ook vermoord.

>> daar 700.000 Palestijnen. Want wie niet terug mag naar waar hij woonde, moet gedwongen verhuizen en dat heet deporteren.

## Als iemand zelf opstapt, zoals het merendeel der arabieren in de onafhankelijkheidsoorlog in '48, dit op advies van de arabische aanvallers, die zeiden dat ze uit de weg moesten gaan voor de vernietigingsoorlog, en dat ze na een paar weken weer konden terugkeren om de restanten te plunderen, die wordt niet gedeporteerd.
De rest die gevlucht is tijdens het oorlogsgeweld, veroorzaakt door de arabische landen die Israel aanvielen, die zijn ook niet gedeporteerd, maar gevlucht. Wat dus iets heel anders is.
En die vluchtelingen zijn niet vermoord, wat weer wel met de nederlandse joden gebeurd is, dus er is geen vergelijking mogelijk tussen die twee groepen.

Wie wel gedeporteerd zijn, dat zijn meer dan 800.000 joden in arabische landen, waar men begon joden aan te vallen en te vermoorden, en die vaak moesten vluchten met alleen de kleren die ze aanhadden, en al hun bezittingen moesten achterlaten.

>> Als de VN er iets over roept, roept Israel altijd dat de VN tegen ze is, behalve als Netanyahu met een bomtekening in zijn hand, hoopt dat de wereld hem helpt met een oorlog tegen Iran.

## En ook toen was de VN tegen hen, want het stak geen poot uit.

>> Daarbij stond hij ook nog de hele wereld voor te liegen.

## Vertel eens, wat loog hij allemaal?

>> En DAAR is de VN goed genoeg voor vindt israel. En al die resoluties? Die tellen niet voor Israel, want Israel ligt op Pluto, daar gelden normale regels niet question

## Israel is een souverein land. Het is niet zo dat een zooitje derde werelddictators daar de dienst uitmaken d.m.v. de VN.

>> En zo liegen israel en haar fans er vrolijk op los, want dat is allemaal geoorloofd voor hun goede zaak, elke dag weer.

## Je hebt nog niet uitgelegd wat er nou gelogen wordt.

>> En zo valt hierboven weer te lezen dat de westbank Israelische grond is.

## Judea en Samaria zijn weer onderdeel van Israel.

>> KUL. Zelfs Netanyahu heeft het over -----nederzettingen-----. Als het daar Israel heette, dan waren het gewoon steden geweest.

## Een nederzetting is een stad. Of dorp.

>> Zo, en nu ben ik vast weer dom en antisemitisch, je kunt er op wachten. Question

Je zegt het gelukkig zelf.

8
12 Elia

@8
De VN bepaald niet of een land wel of niet bestaat.
Jij ook niet trouwens.

3
13 von Schnellensinken

@13 Een land bestaat of het bestaat niet.

Palestina bestaat niet.

6
14 Elia

@14 : De mensen die er decennia wonen wel. Of bestaan die dan ook niet in jou ogen?

1
15 solidsteel

@15 Kunnen er mensen wonen in een staat die niet bestaat?

Dat is net zo goed mogelijk als dat er mensen wonen in een huis wat niet bestaat.

Als je bedoelt dat er mensen wonen in Judea en Samaria, dat wist ik al.

Er wonen nu heel veel joden. En ook arabieren.

5
16 Elia

@16 "Kunnen er mensen wonen in een staat die niet bestaat? "


als jij wil beweren dat dat niet kan, dan woonden er voor 1948 ook geen joden in wat nu Israel heet.

Propaganda bijt zich altijd ergens in de staart.

1
17 HenkG

@17 Toen woonden er joden, maar heette het geen Israel.

Nu wonen er in Judea en Samaria ook arabieren, maar het heet geen en is geen "palestina".

Jouw logica bijt zich altijd ergens in de staart.

4
18 Elia

@1 Als TS had je er zelf invloed op om te kiezen om berichten van het verderfelijke Likud.nl wel of niet te plaatsen.

De website Likud.nl mag wat mij betreft geclassificeerd worden als SPAM en bij voorkeur hier op Nieuwskoerier geblokkeerd worden.

7
19 Barbapapa-7,5

@19 Ik snap dat alles wat niet met jouw opinie overeenkomt van jou wel aangemerkt mag worden als spam, maar dat is natuurlijk wel censuur.

En leg aub even uit waarom Likud "verderfelijk" zou zijn.

5
20 Elia

Eerste nederzetting in 25 jaar maakt veel los
https://tinyurl.com/look-building

3
21 Elia

@20 Dan snap je het dus niet, met jouw interpretatie.

Waarom Likud.nl verderfelijk is:
Zoek maar eens via een zoekmachine op de volgende twee trefwoorden en je begrijpt het, zonder je hersenen te hoeven laten kraken: likud.nl Palestina

8
22 Barbapapa-7,5

@22 Als je het niet in het kort hier even kan uitleggen dan snap je het zelf ook niet.

4
23 Elia

@23 Heb je de zoekactie al uitgevoerd?

Zo nee: alsnog doen.
Zo ja: en wat constateerde je?

8
24 Barbapapa-7,5

@24 Nee, ik heb de zoekactie niet uitgevoerd, en ga 'm niet uitvoeren ook.

Wat ik constateer is dat jij alles wat pro-Israel is afbrandt, en dat je daar geen goede reden voor kan geven.
Behalve dan je onderbuikgevoelens.

4
25 Elia

@25 Onjuist. Ik ben VOOR een vredig Israël. Als je mijn reacties zou bekijken, zou je het kunnen herkennen.

Echter uit jouw ogen is alles wat maar iets afwijkt van jouw orthodoxe zienswijze en van de door jou gedicteerde lappen tekst "anti".

7
26 Barbapapa-7,5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

7 minuten geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

18 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

21 minuten geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

21 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

35 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

37 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Je houdt je hart vast met een extreemrechtse Kamervoorzitter die in actie komt tijdens dodenherdenking. Je weet het nooit met dat soort lieden....

37 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter Alexander - Das Tu Ich Alles Aus Liebehttps://youtu.be/0XTPrSijsZo?si=c2hvqBnp8KJ_KEAb...

37 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Wat een enorme LUL is die bruinrechtse Kamervoorzitter Martin Bosma....

40 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Tonic Movies PornNuru Massge PornTribe Nude WomenMadison Ivy PronMature Porn FreeEro.me OnlyfansMoti Gand Ki PhotoXxx Desi SaxChut ChodnaAmy Anderssen VideosNana NatsumeDian ParkinsonGay Teen PornBlack Pron ComTeen Petite Cheyla Collins First Dp Bbc HardcoreSexiest Dry HumpingPorn FoxsWebx SeriesSexy Film Blue FilmRoza RiwazXxx BanGujrati Bhabhi Sex VideoDefloration Sex ComGirls Fucking Each OtherIndian 18 Year PornWomen Making Love WomenMuyzorrasHentai NewPornos FreeBig Tittie Tik TokNudewomenHot X X XAmateur PainalMako-chan Kaihatsu Nikki 4Blacked WaifusPornstar EbonyPoran Sexi VideoPeliculaa PornosUseless Junk ComXmaster BhabhiWww Xvideos Com Channels BrazzersPunjabi Sex BfDesi Boyz Full Movie DownloadScarlett Johansson Hot BoobsBigcock GuysLauren Cohan SexDesi Aunty Hot XnxxKorean Bj NudeDamon DiceWww Xnxx Tv ComTube8 Sex VideosFacesit Smother BoxTrisha Paytas Porn VideosColegialasdeverdadLe De Ke BolDicksuckers PornDad Stop PornFurry Yiff ComicsXchat-frJapanese PornsrarMonica Bellucci NudaAunt Cass 3d PornSkylarmae LesbianFreetranny PornNude Dana DelanyNikaloIndian Aunty Sex Video DownloadIndian Hidden Mms VideosTessa Fowler BjRaceplay JoiStep Famly PornLesbian Sex TapeCliphunter.ocmAdult SeachBest PorncomixJacquisetmichelLubetuberHonkai+genshin HentaiMaureen Mccormick HotXnxx ToonXnxx New Hd VideosMirko NudeHot Sex Mia KhalifaSex On Car VideoEarlypornSexying PornFree Pornhd MoviesVideos Pornograficos De IncestosSpermmamiaNude Prego WomenChut Ki Chudai XxxBody Builder Sexy VideoWeid PornMujeres Maduras PornNxx ChinaRiley Reid DoggyIndian Chuda Chudi VideoWww Brother And Sister Xxx ComHindi Sexy Video BathroomYini Leon XxxPorno22Manipur Naked WomenMature Aunty XxxChanis XxxGrannycreampieGangbanged HdHentai YandereDirty Fucking VideosImagefap.com]American PorntubesMalayali NudeXxx Video In TeluguDick SuckTeen Anal ThreesomeSexy Video Movie DownloadVídeos De Sexo VazadoNaked CoedHindi Deshi PornWife FlashingNaled LesbiansBig Nipple EbonyTerry Thatcher NudeXxcxx Video Hd 2018 HindiFlou HentaiBigbootyfreaksCuckold OnsultantHqhentaisSide FuckNaked & HotHindi Cex VideoBreckie Hill Jonny SinsTs Natalie MarsPhone Cheat PornCartoonteen PornFotos PrnoJav Porn FreeCartoon Porns VideoPorn View FreeJapanporn HdRachel Cavalliسكس مشاجHaiti PornAllysin ChaynesBowling PornFutanari Porn AnimationHot Porn XvideosWww XvideostamilAdult ChatbotRabbit Sex VideoAnna Kovachenko