door Rick Schurman in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 3
  • 543x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

'Without bothering to investigate anything, the US went forward with a demonstration of force, a military confrontation with a country that is fighting international terrorism'

2
1 Rick Schurman

In werkelijkheid, zegt dit artikel, leverde men niet eens bewijzen, dat Syrië met gifgas had gewerkt, maar wil men al Nusra beschermen, die op de nominatie stond, grootscheeps aangevallen te worden vanaf dat vliegveld.

2
2 Wendel

Dit was de eerste goede actie van Trump sinds hij president is.
Hij heeft dat militaire vliegveld naar de gallemiezen geschoten en wat die verschrikkelijke Assad en zijn beschermheer Poetin daar nou van vinden is lekker boeiend allemaal.

10
3 Rinze

@3 Ja jog Rinze en wat weerhoud Sjiieten er straks van om westerse doelen aan te vallen met terreur zoals Salafisten nu al doen? En is dat straks dan ook niet een beetje onze eigen schuld?

3
4 Spandalf

@3 En jij keurt dit zeker ook goed hé?

'While the US pounded Syria's Shayrat airbase - which is critical to the fight against terrorists in Homs - ISIS went on the offensive....
Mere coincidence? I don't think so.'

http://www.fort-russ.com/2017/04/coincidence-isis-goes-on-offensive.html

5
5 Rick Schurman

Heb de beelden gezien op CNN. Ik had mijn twijfels over het aantal Tomahawks die afgeschoten werden. Ik had over 25 Thwks. Moet mijn mening toch weer even bijstellen. Ik denk een stuks of 5. Het was gewoon een compleet lachertje. Het hele complex was verlaten. Je zag alleen maar een paar kleine gaten. Bijna geen verwoesting. Hebben we het nu over Tomahawks of losse flodders? Ik heb ook nog 1 Syrische vliegtuig onder een ongeschonden brug gezien. Kennelijk was het een Mig die gerepareerd moet worden en verder geen vliegtuigen of helikopters te bekennen. Kennelijk hebben de Amerikanen de Russen vooraf gewaarschuwd dat ze in iedere richting ééntje afschiet en ook nog één in het midden. In de media wordt het aantal Tomahawks vanzelfssprekend weer opgeklopt. Neem van me aan dat het een stuks of 5 waren.-

5
6 TitaMagic

Door deze actie van Trump zal de waarheid over het gifgas nihil worden.

https://www.antiwar.com/blog/2017/04/06/rep-tulsi-gabbard-trumps-military-strikes-in-syria-are-reckless-and-short-sighted/

4
7 DWDD

Och, rt aangehaald door rs. Lamaar.

7
8 flauwekulallemaal

@4 Er is al 7 jaar een burgeroorlog aan de gang in dat land , er komen constant enorme vluchtelingenstromen op gang die hier ook niet welkom zijn .
De burgerbevolking lijd op een manier die wij ons niet voor kunnen stellen , maar volgens jou is op de handen blijven zitten en de Russen en het Assad regime hun gang laten gaan de oplossing ?
Ze mogen wat mij betreft ieder militair vliegveld in dat land kapot bombarderen.

13
9 Rinze

@5 vorig jaar was het ''per ongeluk'' toen isis/daesh terroristen progressie boekten in syrie, na de vs luchtaanval op syrische vliegbasis deir-ezzor question

3
10 kovichni

@9 Ja en? Help de regering daar die Jihadisten uit te roeien probleem opgelost of niet?

6
11 Spandalf

@10 klopt

2
12 Rick Schurman

@11 En welke regering is dat precies ?

9
13 Rinze

@13 De regering die Christenen beschermt en met Christenen en bondgenoten vecht tegen Jihadistische koppensnellers die Christelijke o.a. kleine kindertjes verkrachten en in stukken hakken en erger. Die regering.

4
14 Spandalf

Een herhaling van de false flag van jaren geleden, met als enig verschil dat Trump nu wel ingrijpt, zonder bewijzen, zonder VN mandaat.
De vraag is of deze actie werkelijk schade heeft toegevoegd of gespeeld is, net als de chemische aanval.
En dat bepaalt of 'we' een stapje dichterbij een derde wereldoorlog komen of niet.
Wat ook een rol speelt is de dreiging naar Noord Korea, dat zou in principe kunnen uitlopen op een gebruik van nucleaire wapens alhoewel dat niet veel meer uitmaakt, de komende honderden jaren zullen de gevolgen van Fukushima zowiezo alle leven in de Pacific uitroeien.
Ruim baan voor de oorlogshitsers.

4
15 Proemevla

Korte analyse van Corbett:

5
16 Proemevla

@13 Daarbij ik kies gewoon voor de partij die de meeste religies en uiteenlopende mensen in hun gelederen hebben. Net op CNN Assad heeft 400.000 doden veroorzaakt. WTF? En rebellen en jihadi's hebben geen schuld aan minstens de helft van die doden? Dit is Irak 3.0 gewoon hetzelfde liedje we worden weer een oorlog in gelogen.

6
17 Spandalf

Denkt er ook iemand aan gevolgen als bijltjesdagen tegen Christenen en Sjiieten als die regering valt? Dat vraag ik mij wel eens af. 400.000 doden kunnen in een paar maand een miljoen doden worden.

3
18 Spandalf

@14 Dezelfde regering die al jaren voor de opkomst van IS martelgevangenissen en bombardementen met Saringas uitvoerde op de politieke tegenstanders .
IS kom alleen ontstaan in dat land omdat het Assad regime net zo onmenselijk is als die jihad koppensnellers,
En iedereen die denkt dat de Russen daar zitten uit humanistische motieven moet hoognodig zijn kop eens uit het woestijnzand trekken.
De Amerikanen hebben belangen in dat land maar die liegende feiten verdraaiende Russen ook.

6
19 Rinze

@18 nee.....

1
20 TedjeR

@19 Ik zeg al ik geloof niemand. Zouden meer mensen moeten doen in dit conflict. En de rebellen waren vanaf dag 1 ook zo lief tegen Christenen de eerste Christenen werden al onthoofd voordat Assad zijn eerste bom gooide. Blijkbaar vind jij dat bij een revolutie horen en vind je dat heel normaal. Bovendien doe je net of alleen ISIS koppen snelt dat Al Nusra en anderen zijn geen haar beter natuurlijk. Gematigde oppositie mijn reet.

5
21 Spandalf

@19 Russen zitten daar omdat Syrië geopolitiek belangrijk voor ze is. Net als Iran trouwens. Maak je je ook zo druk om de mensen in Jemen? Of is dat dan weer anders?

Als de VS ergens geopolitiek invloed dreigt te verliezen sturen ze ook soldaten waarom zou dit voor Russen anders moeten zijn?

5
22 Spandalf

Hebben de Amerikanen ook nog een goedkopere versie van de Tomahawk? Gezien de verwoesting hebben ze dat kennelijk gebruikt. Het aantal van 59 Tmhwks is ook nog zwaar overtrokken. Aan de "verwoesting" te zien waren het echt geen 59 want anders zou het vliegveld totaal verwoest moeten zijn. Het is maar een klein vliegveldje. Het lijkt wel alsof een boer z'n veldje aan het omploegen is en binnen een minuut hals overkop wegmoest omdat z'n vrouw van een kindje moets bevallen. Zo erg was de "verwoesting".

2
23 TitaMagic

@22 Vertel maar even wat volgens jou wel een oplossing is in het humanitaire drama in dat land.
Russische tapijtbombardementen ? aanvallen met chemische wapens ? martelgevangenissen ?
Zeg het maar...

5
24 Rinze

Ach ja, de Russische staatstelevisie heeft hun A4'tje ook van Poetin ontvangen zie ik...

5
25 GreyB

@24 Assad helpen die Jihadisten te stoppen hadden we 4 jaar geleden al moeten doen hoeveel doden had dit gescheeld? Syrië had goede gezondheidszorg, lage kindersterfte, relatief veel werk. Allemaal verwoest door rebellen die notabene voor een groot deel uit Irak kwamen. Ik heb lak aan martelgevangenissen niet mijn probleem. Als ze koppensnellers van Christenen martelen wie ben ik om dan te zeggen dat dit niet mag? De VS martelde ook nietwaar? Aanvallen met chemische wapens? Door rebellen bedoel je? Als je vijand chemische wapens gebruikt mag je het dan terug doen of wat? Tapijtbombardementen? Je beseft hoeveel doden er vallen in Mosul door westerse bombardementen? Of is dit anders?

5
26 Spandalf

@24 Daarbij doe je net of de oppositie niet marteld en moord.

5
27 Spandalf

@27 martelt.....

3
28 Spandalf

Het zou me niet verbazen als IS weer terrein wint. Maar dat zal de bedoeling wel zijn. Assad moet koste wat kost weg.Zelfs als dat mensenlevens kost.

2
29 benbenieuwd

@24 Oplossing? Neem Aleppo als voorbeeld, dankzij de Russen en de Syrische regeringstroepen is deze enorme stad weer vrij van alle soorten terroristen, kinderen gaan weer naar school, er worden feesten gevierd, winkels en maarkten gaan weer openen. Het westen moet nu echt gaan stoppen met terroristen te bewapenen en met zulke domme acties IS steeds in kaart spelen.

3
30 Rick Schurman

@29 dit is al aan de gang bij Homs..

3
31 Rick Schurman

@31 Vandaar dus die aanval van de VS. Had niks met die gifgasaanval te maken dus. Er was niet eens bewijs dat Assad er achter zat, en dan toch bombarderen.

1
32 benbenieuwd

@32 die aanval van de VS stond al een tijdje ingepland.. dus inderdaad heeft niets met de gifaanvallen te maken.

2
33 Rick Schurman

In een ander draadje over een heel ander onderwerp poste ik net iets dat ook opvallend en relevant is.

Het grootste deel van de doden in die landen viel door westerse interventies en de gevolgen daarvan. De Irak oorlog is zelfs mede gepushed door Netanyahu eind jaren 90. Het land dat de mensenrechtenrechten het meest met voeten treed Saudi-Arabie leeft zelfs op relatief goede voet met de plegers van al deze interventies. En inderdaad gewone mensen zitten nu met de in de jaren 90 mede door Netanyahu en Bush gebakken peren. Vergeet dit nooit mensen dezelfde man die nu weer pushed voor oorlog met Syrië en net toevallig een strategisch onderonsje heeft gehad met de Trump regering is weer aan het hitsen. https://www.nytimes.com/2015/02/26/world/middleeast/kerry-reminds-congress-netanyahu-advised-us-to-invade-iraq.html?_r=0
Trap er niet mensen.

2006!!!!
http://www.larouchepub.com/other/2006/3303cheney_bibi.html

4
34 Spandalf

Syrië kan geen nieuwe vliegtuigen kopen, want US heeft al hun tegoeden ingepikt wereldwijd en sowieso zijn ze allang blut en in de schuld na 6 jaar oorlog. Indirect komt dat manco bij Rusland terecht, als die vliegtuigen zouden leveren. Daarentegen heeft Saoudi Arabië een paar maanden geleden toestemming gekregen om van US een heel stel gevechtsvliegtuigen en ander state of the art oorlogstuig te kopen.

0
35 Wendel

@34 : Cheney is één van de meest walgelijke figuren ooit. Hij heeft op een bepaald moment de macht gekregen, hoe is niet duidelijk, in een afdeling van het Witte Huis, en vanaf dat moment weigerde hij, de archiefdienst toegang te verlenen tot die afdeling om, zoals overal in het Witte Huis gebruikelijk, dagelijks de standaard kopie van de stukken van die dag op te komen halen, zodat de archieven van de regering compleet zouden zijn.

Ook staat hij aan de wieg, samen met Bernanke, van de grote hypotheek-verzekerings-zwendel waarmee doelgericht Europa, en vooral Griekenland, financieel aan de rand van de afgrond is gebracht. Cheney verzon de narigheid en leverde de contracten en het benodigde personeel, om al die hypotheken goed te keuren, aan de lopende band en met uitzendkrachten, voor mensen met veel te weinig, onstabiel inkomen, hij koos uit welke banken de verzekeringen daarop deden en welke er dan dus bijna zouden omvallen, en Bernanke, die algemeen gerespecteerd werd door Amerikanen als DE econoom van al jaren, vertelde de Amerikanen op tv met zoveel woorden dat het allemaal geen kwaad kon hoor.

Voor HUN niet, nee. Zij konden gewoon de sleutel inleveren en weglopen, volgens hun contract. Wij daarentegen blijven met restschuld zitten, want dat staat in ONS contract, om de verzekeraar te vrijwaren. Diegene bij wie de bank zich verzekert tegen wanbetalers.

Omdat die verzekeraars, die in feite bookies zijn net als bij de paardenraces, de experts zijn op het gebied van kansberekening, wisten die ook waar ze mee bezig waren. En ze zijn jarenlang zeer goede bedrijven geweest, om in te investeren, met rendementen van over 10% altijd, en heel veilig.

DAT was wat de Grieken werd voorgespiegeld, toen ze die booby-trap aandelen kochten van dat soort verzekeraars, bij wie opzettelijk slechte hypotheken in de normale bundels waren bijgemengd. Zodat de Grieken de restschuld van al die arme Amerikanen zouden moeten betalen, allemaal in één keer, die over jaren waren opgespaard.

0
36 Wendel

@5 "....'While the US pounded Syria's Shayrat airbase - which is critical to the fight against terrorists in Homs - ISIS went on the offensive......."

Zoveelste voorbeeld van hoe de VS heimelijk en indirect IS steunen....dat is da Amerikaanse politiek al sinds Afghanistan toen de VS de Mujahidini in de bergen bewapenden om de Russen uit Afghanistan te verdrijven. De Russische tijd was de beste tijd uit de Afghaanse geschiedenis...!

0
37 CoolMemories

@9 ".....en de Russen en het Assad regime hun gang laten gaan de oplossing ?...."
Jij lijkt op de CNNverslaggeefster

1
38 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

31 minuten geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Xxc HindiXxx Bhai BhabhiBrazilian TeenpornBlow Job GloryholeXnx SixSex Xxx BpWet Melons PornLeaked Celebrity SextapesLily Rose Depp ToplessXxnx ConLois Griffin Porn ComicsVoissaPhoto Porno AmateurFilme Pornographie GratuitPolis XxxDirtyaudtionsAnal Fisting SquirtLoserfruit PornBazzers Porn StarsAnimation Porn CompilationCelebrity Leaks NudesAngel Youngs BrazzersXnn.vomKatie Cassidy BlowjobLacey DuvallYumi Kazama VideoSwinglifesyleOmegle.frBbw TimblrTop Japanese PornostarsCoqnudAdult Work .comSexual MassegeMilly MarxBlacksheepovcaPorn.oxㅜㅁ69ingAna Ivy PornTop Boy Season 5 TorrentWww Ixxx ComwFimly PornXvidzIndian Bbc Sex VideoPnp Video GaySexmenArab Mom XxxBollywood Actor Porn VideoHugeblacktittiesPaola HardpornTori Blak AnalIn Vip PornPetite Latina PornKai ParkerCreampied ThreesomeTrisha Paytes NudeHindi Language PornTamil Kama VideosOnline Live Sex GirlsCumming.down ThroatColombia Fuck FestGatitaserpasAbby SecraaReal Teacher And Student SexHenti NarutoAmateur Nude LatinaEscort PornhubScarlett Johansson TittieKiara Cole AnalJoslyn Jane AnalYoung PornxxxTeen Fuck Hd VideoSexy Video Hd 4kTelugu Songs SexFree Full Hd Porn MoviesAndhra Sex Video Andhra Sex VideoMia Malkova KissOld Young AnalEbonypulsrVer Vídeo Pornô CaseiroHermanasexoRuslan AngeloBig Titty Goth GirlfriendXxxpapaXnxx WashroomIndian Actress FuckForce To Strip PornJeux SexeEsla PornBig Panis PicGirlfriendgangbangPeeks SocialAdult Mobile GamesXstortBdsmsteakJudy Landers TodayXxx2007XxxnmoBig Boobs Mom And Son XxxChacha Bhatiji Ka SexFree Sex MovieAnimation Adult PornMasturbating In Publicنيك ورعانHuge Tit MexicanMuslim Boy SexElsa Jean BbcThrobing CreampieCherokee The AssCartoon NudePorn ClipsCute Lesbian SexActress Naked IndianHentaispankingHannah Straight NudesAsmr SexualHentai NamiHindi Sexi Full MovieMom Daughter IncestWww XxXnxx Hd.cimEnglish Hot Bf VideoEbony Vr PornNude UpskirtSexe JeuTube GloryFace Siting LesbiansXxvxxBlue PronTinydancer0107Indian Three Some PornPorsha Williams NudePuta LocuaraFc2 VideoJonnyxxxHenti LesbienIndianxvidioSteffyofficialToday Indian PornHanime DubAdrianna ChechickGay Pornhub GifsDesi Maa Ki ChudaiHorny TeenXxx Video In KeralaLorena Milky PeruTop Less On BeachHomoflexibleShanna McculoghStepmom Sex