NGO schepen betrapt op smokkelen Afrikaanse migranten (youtube.com)


Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen. ...

door Sniper_on_speeddail in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 27
  • 1467x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Onvoorstelbaar!

1 gebruiker-verwijderd

Ngo's zijn vooruitgeschoven legerposten. In dit geval om het kalergiplan te ondersteunen. Wel goed dat eindelijk duidelijk wordt wat ngo's echt zijn.

6
2 mats6

Leuk gefröbeld!
Die kinderen komen nog ver met hun animatie-filmpjes!

38
3 Uit Den Haag

Daarom goed dat die journalist die aanklacht indient (zie ander draadje)

2
4 Ikke44

Torpederen die klootzakken!!!

4
5 LoydMorris

Het verbaast me niets hoor.
Dit soort mensen roept al jaren dat we ze van ver moeten halen.

5
6 MARCUSAURELIUS

@3
U zou het ook zelf kunnen kijken via deze link.
https://www.marinetraffic.com/nl/ais/home/centerx:14/centery:34/zoom:8
EU taxi AQUARIUS ligt momenteel op 10 mijl voor de kust van Libië

2
7 TherealNexit

Ngo's blijken zich steeds vaker te ontpoppen als extreemlinkse no-borders organisaties met een verborgen agenda. Van mij krijgen ze in ieder geval geen cent meer!

3
8 greenmango

@2 mats6

Je weet dat het Rode Kruis, Cliniclowns, CIDI, Werkgroep Amelisweerd en de ANWB ook allemaal ngo's zijn?

Ngo betekent niets anders dan een niet-gouvernementele organisatie.
Dat is een organisatie die onafhankelijk is van de overheid en zich op een of andere manier richt op een (verondersteld) maatschappelijk belang.

23
9 Uit Den Haag

@9 NGO's hebben allemaal een directie die meer dan 100.000 euro per jaar krijgen voor hun zogenaamde liefdadigheidswerk. Schooiers zijn het ! Van mij geen enkele cent voor de zelfbenoemde goede doelen bedrijven. Dit soort bedrijven hebben De Strijkstok uitgevonden, en met heel veel lijm eraan zodat de directie flink kan cashen.

4
10 Een hardwerkende ZZPer

Zolderkamer nepnieuws.

27
11 Spandalf

@11 was het maar waar

3
12 Kaksaboemsa

@11 Het past niet in links haar straatje bedoel je. Het oeloeboeloetuig moet en zal hier ingevoerd worden.

3
13 Scholar101

* Verwijderd door de redactie *

14 Robin

* Verwijderd door de redactie *

15 Robin

@15 "Ebola in Afrika werd ook opgelost doordat een aantal Afrikaanse landen de ¨westerse hulporganisaties¨ eruit gooiden."

Tuurlijk. Je waanbeelden nemen de overhand.

8
16 VaY

@15 Werd gewoon niet meer over gerapporteerd bedoel je. Ebo-lalalalala-la

8
17 Scholar101

@7 of hier :

0
18 Ruud100

Momenteel doen ze het nog wat rustig aan met de veerdiensten, en proberen ze het ook heimelijk te doen. Als straks echter de Franse en Duitse verkiezingen achter de rug zijn gaan ze helemaal los. Vóór 2050 wil de EU 50 miljoen migranten binnengehaald hebben, dus de boten moeten kilometers maken.

2
19 Spraypaint

@9 In deze heb ik het over de soros en usa ngo's. Deze zijn een verlengde van de oorlogsindustrie, maar vermommen zich als ngo. Ngo doet het werk doet achter de schermen waar een overheid op teruggefloten zou worden. Hetzelfde geldt voor de private legertjes die usa naar bepaalde gebieden stuurt om voor hun het vuile werk op te knappen.

4
20 mats6

@20 man o man o man..
U moet wel heel ver gaan om uw haat tegen de USA te kunnen ventileren..
In dit draadje gaat het overigens om de NGO's die als taxi dienen om de gelukszoek.. euh: vluchtelingen op te pikken.
Wat dat met de - in uw verbeelding oorlogzuchtige - USA ngo's te maken heeft is mij erg duister..

Maar bekt wel weer lekker.
Framen is ook een vak zullen we maar zeggen..

1
21 BenErWeer

@21 Bij deze BeErWeer. Soros sponsort de taxis van gelukszoekers. http://www.novini.nl/soros-stookt-ook-in-vluchtelingencrisis/

1
22 mats6

Indien dit klopt ziet het er heel nobel uit wat de NGO's doen, maar het probleem wat er is wordt er door vergroot. Dat dit niet ingezien wordt. Afrika gaat gebukt onder een immense bevolkingsgroei welke zijn weerga niet kent. Door alle ontwikkelingshulp is de bevolking in enkele generaties verviervoudigd!!! Dat is een situatie die niet beheersbaar is. Dit kruidvat staat op het punt om te ontploffen en het verschepen van immigranten naar Europa is niet de oplossing. Er staan 100-en miljoenen immigranten klaar om hier naar toe te komen.

Ongelovelijk dat dit niet gezien wordt door de Europese bestuurders. Afrika heeft een heel andere aanpak nodig. In al onze onschuld en goedheid hebben we getracht daar te helpen. De multinationals maken er slim gebruik van door de grondstoffen daar weg te halen en goedkope krachten in te zetten. De leiders van die landen hebben al het geld naar zich toe getrokken om de macht te verstevigen. De stammencultuur voorkomt dat Afrika zich ontwikkelt zoals het zich behoort te ontwikkelen. Dat gaan we echt niet oplossen met het opvangen van immigranten.

Ik klink misschien wat hard maar momenteel lijkt het wel alsof het klopt. Stel dat een Afrikaans land met hun BNP 5 miljoen mensen kunnen onderhouden voordat er honger ontstaat. Nu komt er ontwikkelingshulp bij en opeens kan het land 10 miljoen mensen onderhouden voordat er honger ontstaat. Nog meer ontwikkelingshulp en het kunnen er 20 miljoen worden (extra putten, betere medicijnen, etc...). Dit lijkt wel een beetje het scenario voor de verviervoudiging. Dus het lijkt allemaal leuk maar is de ontwikkelingshulp soms wel goed kun je je afvragen? Nogmaals dit klinkt hard en ik ben een filantroop maar wel een realistische.

0
23 Gezond boerenverstand

Zou ik ook doen als ik in die handel zat. Goed gedaan ngo's.

8
24 God is dood

4 maanden geleden had ik een topic gemaakt, van een artikel waarin werd gesteld, dat de ngo's schuld zijn dat mensen in gammele bootjes blijven stappen, en dus bij bosjes verdrinken. Werden ze niet door de ngo's naar Europa gebracht, was er geen lokroep meer.

0
25 Wendel

Op pakken deze NGO medewerkers en net zo hard straffen als andere mensensmokkelaars. IN oorlogstijd (is daar eigenlijk geen sprake van gelet op de invasie vanuit Afrika? ) werden dit soort mensen geëxecuteerd wegens landverraad. Als je de vijand bewust binnenhaalt dan pleeg je hoogverraad en daarvoor kan de straf niet hoog genoeg zijn.

0
26 PFL

@24 Dus ook met de NGO's hier naar toe gekomen?

0
27 Widaan

@22 Als dit over Soros waar is, dan ontwricht hij op deze manier Europa, maar ook de landen in Afrika van waaruit deze mensen vluchten. Met zijn immense vermogen kan hij beter goede duurzame projecten in Afrika opzetten dan zich te bemoeien met (zinloze) projectjes in Europa die niet gecontroleerd worden! Hij moet zonder inmenging van de corrupte regeringen onpartijdige mensen in dienst nemen die dan toezicht houden op de besteding van de gelden, zodat deze projecten ten goede komen aan de arme bevolking van die landen. Afrika stroomt leeg en capabele mensen met behulp van goed onderwijs die het land kunnen opbouwen zijn dan in Europa! Ook kan hij daar mensenrechten projecten opzetten en in het middenoosten om te inventariseren wat er aan de problemen te doen valt en dan daar financiële steun bieden. Hij heeft genoeg vermogen om dit probleem een heel eind in de goede richting te helpen!
Heb het bewust over Afrika, want in Syrie en Irak is over het algemeen geen armoede maar oorlog waarvoor de mensen vluchten en die zijn welkom, maar dan moeten alle landen hun steentje bijdragen om dit op te vangen!
https://www.perssupport.nl/persbericht/71892/inkomen-rijkste-100-mensen-genoeg-om-armoede-4-keer-te-beeindigen

0
28 Nieuwsgierig

@23 Natuurlijk wordt dit wel gezien door onze bestuurders. zie vluchtelingendeal Turkije..... We lopen soms wat achter met wetgeving, maar niemand in ons politieke spectrum is van plan een flinke import op te starten. Dat geldt zowel voor de gevestigde orde als de protest partijen aan beide kanten van het spectrum.

4
29 PipoDeC
30 Nieuwsgierig
31 Nieuwsgierig

@30 inderdaad is geboortebeperking de enige oplossing. Extreme bevolkingsgroei in Afrika en Midden Oosten, gepaard met klimaatsverandering zorgt voor een explosieve situatie. Ik weet niet hoe we geboortebeperking voor elkaar kunnen krijgen, maar ik weet wel dat langer wegkijken van de bevolkingsgroei het stomste is wat je kunt doen.

0
32 blieblab

@32 : In hoeverre de klimaatverandering echt impact heeft weet ik zo nog niet. Dat de bevolking verviervoudigd is, is een veel grotere oorzaak van honger. Dat kan bijna geen enkel land zonder problemen opvangen. Nederland is in dezelfde tijd gegroeid van 11 naar 17 miljoen.

0
33 Gezond boerenverstand

@32 dat lost zichzelf op maar ze niet laten ontsnappen dan

1
34 Ikke44

@23 : Waarom denkt u, dat ze er zoveel kunstmatig in leven hebben gehouden door middel van voedsel brengen, terwijl het land zelf ze niet kan voeden. Om vervolgens, op het moment supreme. de voedselhulp in te perken zodat de honger ze naar de EU zal drijven, overigens nadat hun met alle mogelijke middelen, tot en met billboards langs de weg aan toe, is duidelijk gemaakt dat a) daar redding is en b) de inwoners daar vogelvrij want de oorzaak van hun ellende.

0
35 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@64 Nee, standpunten hebben over iemands afkomst, dat is niet racistisch. Als ik zeg dat Zweden wel heel erg blonde haren hebben, dan is dat...

zojuist geplaatst door VBOH

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@51 en maar dooretteren over een bericht alsof het gelogen is....

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

sockknitter
500 jerrycans drugsafval gedumpt in Amsterdamse woonwijk

500 jerrycans! Die zet je niet zo maar snel ergens neer. Heeft niemand iets gemerkt, terwijl de daders zich van die jerrycans ontdeden? Hopelijk...

1 minuut geleden geplaatst door sockknitter

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@23 Jaja en die Rob de Wijk is natuurlijk een prutser... Zie ik dat goed?...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@63 Ik weet niet of je mij nu probeert te overtuigen van Geerts "goede bedoelingen" maar dan is het je niet gelukt. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@4 😃Ze zullen wel elke dienst rouleren. Je fiets staat wel mooi overdekt onder zo'n jurk....

8 minuten geleden geplaatst door Biscanna

VBOH
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

@3" Moeten? Ammehoela zeg! Dat ik natuurlijk helemaal niets moet moge duidelijk zijn."Owwww wat ben je weer op je Prikkebeen getrapt.Jij...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@17 Ik verzamel op Telegram de ruwe gegevens en maak daarbij veelvuldig gebruik van topografische kaarten. Omdat ik vanaf dag één alles zorg...

9 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@43 "had inderdaad niets meer met het item te maken" Dank je wel."jullie" Ik ben maar één persoon, en niet zo dol op gen...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Gostosas Peladas FotosTeacher Student SexxxSunny LeaonSex HansikaFar Cry DaughterCalcutta Bengali Sex VideoBallbuster VideosAdriana ChichikMommy MilkerThree Some Big BoobsBangla Boudi Sex VideoFull Hd Sexy Video IndianHentain ComicsLazy TownpornEnanaxxxJungle Sex MovieKatrina PornAshly Anderson XxxHot Skirt PornHentai Tentacle Porn18 Yeat Old PornDry Hunping PornBokep MalsiaAlice In Wonderland Porn VideoBaddiesinlySaya Song GangbangBest Latina Porn StarsFree XvideosRex XxxHot Girl Sex SceneMassage Parlor PronLesbein PirnShadebase PornHumchiesSarah Arabic PornLisa Welch NudeHaley Reed Anal CreampieGigi AliensIndian Fat XxxTamil Serial Actress PornTurning On PornPlayboytvfoursomeMpm And Son XxxIsla Moon Only FansScarlett M Rose NudeRumi KodamPure BbwBlackmail HentaiChloekreamsHimekishi LiliaIndian Car Sex VideoLesbian Pussy LickOnly Fans AnalWhite Gay PornSweed PornPerfect Girls.netAnica UcatisIndian Best Xxx VideoHot Porn Sex ComMenschatTantebugilMalayalam Lesbian Sex VideosSunny Leone OrgasmSelena Gomez DesnudaWww Xnxx Com IndiaGirls Do Porn 365ThatfitpawgRussian Male PornstarVideos Asiaticas PornosSunny Leone Xxx GifSplatoon 3 PornNubevista ComXbudeosColge PornMyley Cyrus NakedHot Sexy Girl XvideoActris PormoHornbunn楼鳳网Latina PhubXxx StepsisIndian Family SexYoung Bhabhi Sex VideoReno Gold PornCadey Mercury PornBare Bottom SpankingThis.vids ScatHomemade MaturepornOide Yo Mizuryuu Kei LandNide Beach PicsBf Film AdultOmar GalantiGrannie BlowjobsInd Xxx VideoCock Warming PornWww Mature Tubes ComSonam Bajwa Old PicsLilu HandjobHindi Sex Com HdMusterbationSister And Brother Xvideo ComTarzan X Porn VideoBest Ebony Blow JobsBdsm Slave PositionsTiktok HandjobSexyporbThe Stepmother PornSelena Loca FartsCuming In The CarXnnxarabSorority Hazing PornHard Sex DownloadGirl Orgasm VideoElsa Pataky NudePron X TubeFacialabuse FullHerlimit PornImagem De PornôContos EróticoscnnCat HentaiBudha Budhi Ka SexXxx Full Hd VJennifer Connelly Hot SceneBible Black PornSharing Bed With Step Mom PornLezbians MasturbatingRiley Reid Anal Cream PieFreepornpictursTeens Leaked PornSexxxx MassageCouplecurchezBaddiehub ComCoqqnuAbby Berner NakedMilf Porn StarsNaked Lucy LiuMekupIndian Prone VediosMallu Actress Hot VideosIndian Lesbian NudeHoatsexCreampie WifeLeabian Asian PornSexporn ArabRed TuveCartoons XxxWeb Cam Porn Ao VivoGrandma CumingWw Sex OpenYoung Milfporn