De Westervoortsebrug werd vanavond verlicht in de kleuren van de regenboog.
Volledig scherm
De Westervoortsebrug werd vanavond verlicht in de kleuren van de regenboog. © Timo Bouman / Persbureau Heitink

Brug in kleuren regenboog om mishandeld duo te steunen

De IJsselbrug in het Gelderse Westervoort wordt vanavond verlicht in de kleuren van de regenboog. Met deze actie staat het college van burgemeester en wethouders stil bij de mishandeling van twee Arnhemse homoseksuele mannen, afgelopen weekeinde.

  1. Grote operatie tegen Bredase cokebaas van ‘superkartel’ Edin G., politiechefs aangehouden

    Grote operatie tegen Bredase cokebaas van ‘superkar­tel’ Edin G., politie­chefs aangehou­den

    Tijdens een grootschalige actie in Bosnië en Herzegovina heeft de politie maandag 23 mensen aangehouden uit de groep van de Bredase drugshandelaar Edin G. Het gaat onder anderen om hoge politiefunctionarisssen. De Nederlandse Bosniër wordt gezien als een van de grootste drugshandelaren ter wereld. De actie, waarbij verschillende vertrouwelingen werden opgepakt, lijkt een nieuwe poging om het net rond het cocaïnekopstuk te sluiten.
  2. Reacties op instortingsgevaar Brienenoordbrug: ‘Miljarden de grens over, maar voor drukste brug is geen geld’
    51

    Reacties op instor­tings­ge­vaar Brienen­oord­brug: ‘Miljarden de grens over, maar voor drukste brug is geen geld’

    ‘Nu moet er wellicht vier jaar gewacht worden voordat kan worden begonnen met de renovatie, omdat er eerst een nieuwe aannemer gezocht moet worden en een nieuwe begroting gemaakt wordt. Tegen die tijd ligt de brug op de bodem van de Maas’ en ‘Doe nooit meer onderzoek naar het antwoord op de vraag hoe het komt dat het Binnenhof met steeds meer scepsis en ergernis wordt bekeken door burgers’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.