door Barbapapa-7,5 in Politiek  ·  21 Reacties

  • 2
  • 329x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zie je wel, het kan wel.

3
1 Conclusius

mooi
de foto ook
"Hundreds of Jews and Arabs are taking part in a Jerusalem march against the occupation.

Saturday's event is the first in a series organized by Standing Together, an umbrella movement consisting of pro-peace organizations and left-wing parties, marking 50 years since the Six-Day War. The rally is meant to "protest against the continued Israeli control over the territories and especially East Jerusalem, and in favor of a peaceful solution and justice for both peoples," the movement said in a statement."

5
2 info

@1 en @2 +++

Samen op weg naar vrede. Vanuit Nederland is Een ander Joods Geluid" een organisatie die een belangrijke bijdrage levert.

9
3 Barbapapa-7,5


Het moet kunnen .. samen naast en met elkaar leven daar! Ik hoop op de jeugd daar Die kunnen straks het verschil gaan betekenen!

5
4 Sempre

@4 Ik had het er toevallig vandaag met mijn zoon over. De kinderen worden, in beide kampen, geboren en opgevoed met haat en nijd. Stel dat men NU begint, duurt het nog twee generaties, voordat dat haatgevoel verdwenen is. Vreselijk als je daar aan denkt. Maar men moet eens beginnen en "nu" is een prima moment.

2
5 Andre6687

Zo is het Sempre. +++

Een mensenrechtenactiviste die zich daar ook voor inzet is de in Amerika woonachtige Joodse mevrouw Abba Baltzer. https://en.wikipedia.org/wiki/Anna_Baltzer

Ze is ook op Youtube te vinden.

Zou het jaar 2017 een positieve ommekeer betekenen in de weg naar vrede?
Laten we het hopen en trachten er ons steentje aan bij te dragen door het conflict in openheid bekendheid te geven bij de burgers, zodat het voor politici interessant wordt.

8
6 Barbapapa-7,5

@5 Klopt helemaal! http://www.nieuwwij.nl/interview/jongere-generatie-in-isra-l-en-palestina-geeft-hoop/

En de jeugd heeft de toekomst, waar een wil is , is ook een weg! Zou zo mooi zijn als die wond daar eindelijk eens geneest zonder noemenswaardig litteken... geen geweld meer maar met het gezonde verstand en mededogen ... Een mens is een mens is een mens... Toch?

4
7 Sempre

Ik hoop het voor iedereen.
had een vriendinnetje te logeren, een jaar of 30 geleden. uit Israel. zij zat toen bij Vrede nu.

maar 50 jaar lijkt mij lang genoeg om te hopen. er moet een einde aan komen.

4
8 info

En eigenlijk heeft Israel een charismatische leider nodig en moet het voor de Palestijnen afgelopen zijn met Hamas! Wat wou ik toch graag dat ik kon toveren... De Palestijnse burger wil eigenlijk niets liever dan vrede.... ook de Israelische burger... maar er wordt over hun hoofden beslist! Daarom straks de jeugd, die nu begint te beseffen dat dit m niet gaat worden! En dan aan beide kanten het roer volledig om gaan gooien.... Zou mooi zijn !

4
9 Sempre

Wat is er precies bezet dan?

4
10 BenErWeer

@10 men bezet elkaars ziel daar... gunt elkaar het licht niet in de ogen... en ja... Israel is er ook niet vies van om mensen doodgewoon uit hun huizen te gooien en er zelf weer voor eigen gebruik woningen neer te zetten! Het wordt tijd dat men aan beide zijden gaat beseffen dat men handen heeft! Handen om te helpen, handen om te troosten , handen om aan elkaar te geven en vooral handen om een toekomst samen te bouwen zonder haat en nijd! Gewoon met elkaar en naast elkaar!

2
11 Sempre

jammer dat Elia er niet is hier. die had het mooi uit kunnen leggen. hij zal er wel anders over denken. niet de mening van Likud hier.

1
12 info

herstel - geen oproep. - eigenlijk een foute post. uitlokking van ellende hier is ook niet de bedoeling.

1
13 info

@13 Ik hoop zo dat weldenkende mensen in Israel en de Gaza de gelederen kunnen sluiten en een heel goed compromis kunnen sluiten! Dat de haat en nijd verleden tijd gaan worden en dat men elkaar gaat zien als mens en het geloof er ff buiten laten! Ieder diertje zijn pleziertje en toch samen en met elkaar... Moet kunnen toch????

0
14 Sempre

@12 . Simpel. Volgens hem allemaal anti-semieten want anti-zionisme = anti-semitisme zoals herhaaldelijk verkondigd

7
15 tsja

@15 Precies!

En ik heb die duitse rechter aan mijn kant: Duitse rechter: Antizionisme is antisemitisme
https://likud.nl/2015/02/duitse-rechter-antizionisme-is-antisemitisme/

En natuurlijk ook Martin Luther King Jr:

Brief aan een anti-zionistische vriend.

"... Je verklaart, mijn vriend, dat je de Joden niet haat; je bent alleen maar 'anti-zionistisch'. En ik zeg: Laat de waarheid voortklinken van de hoge bergtoppen, laat het echoën door de valleien van Gods groene aarde: Als mensen kritiek hebben op het zionisme, dan bedoelen ze Joden - dit is Gods eigen waarheid.

Anti-semitisme, het haten van het Joodse volk, is en blijft een smet op de ziel van de mensheid, hier zijn wij het volledig over eens. Weet dus ook dit: ... Anti-zionistisme is onafscheidelijk verbonden met anti-semitisme, en dat zal altijd zo blijven.

Waarom is dit? Je weet dat het zionisme niets minder is dan de droom en het ideaal van het Joodse volk om terug te keren en in hun eigen land te leven. Het Joodse volk, vertelt de Schrift ons, had eens een bloeiende natie in het Heilige Land. Uit deze werden ze verdreven door de Romeinse tiran, dezelfde Romeinen die Onze Heer wreed vermoord hebben. Vedreven vanuit hun thuisland, hun land in as, was het Joodse volk gedwongen om over de hele wereld te dwalen, en waren ze het slachtoffer van de zweep van eender welke tiran die er over hen heerste.

De Negermensen, mijn vriend, weten wat het is om onder tirannie te lijden van heersers die wij niet gekozen hebben. Onze broeders in Afrika hebben gesmeekt, gepleit, verzocht, - zij eisten, de erkenning en de realisatie van ons aangeboren recht op leven in vrede onder onze eigen soevereiniteit, in ons eigen land.

Hoe gemakkelijk zou het moeten zijn, voor iedereen die dit onvervreemdbare recht van de gehele mensheid een warm hart toedraagt, om dit recht te begrijpen en te ondersteunen, het recht van het Joodse volk om te leven in hun oude land Israël. Alle mensen van goede wil juichen in de vervulling van Gods belofte , dat Zijn mensen terugkeren in vreugde om hun geplunderde land weer op te bouwen. Dat is het zionisme, niets meer, niets minder.

En wat is anti-zionisme? Het is de ontkenning van een grondrecht van het Joodse volk dat we met recht eisen voor de mensen in Afrika en vrijelijk toekennen aan alle andere landen ter wereld. Het is discriminatie van Joden, mijn vriend, omdat ze Joden zijn. Kortom, het is anti-semitisme.

De anti-semiet verheugt zich op elk kans om zijn kwaadaardigheid te ventileren. De tijden hebben het in het Westen impopulair gemaakt om openlijk haat tegen de Joden te verkondigen. Daarom moet de anti-semiet voortdurend op zoek naar nieuwe vormen en fora voor zijn gif. En wat is hij blij met die nieuwe maskerade! Hij haat niet de Joden, hij is gewoon 'anti-zionistisch'!

Mijn vriend, ik ga je niet beschuldigen van opzettelijke anti-semitisme ik weet dat je, net als ik, een diepe liefde voor de waarheid en rechtvaardigheid voelt, en een afkeer hebt van racisme, vooroordelen, en discriminatie, maar ik weet dat je bent misleid - net zoals anderen zijn misleid – om te denken dat je 'anti-zionistisch' kan zijn, en toch trouw kan blijven aan deze oprechte principes die jij en ik deel delen. Laat mijn woorden echoën in het diepst van je ziel: Wanneer mensen kritiek hebben op het zionisme, dan bedoelen ze Joden, --. vergis je daar niet in."

2
16 Elia

@16 Neo-Zionisme = anti semitisme. Mensen die Neo-Zionisme steunen maken Joden dood, Joden zwart, en jagen Joden weg uit Israel dat zijn de echte anti-semieten.

3
17 Spandalf

@17 Hoe kom je op dat zotte idee?? question

2
18 Elia

Bij de demonstratie tegen de bezetting afgelopen weekend in Jeruzalem sprak de directeur van Breaking the Silence, Yuli Novak, de menigte toe over het belang van solidariteit en verzet tegen het geweld en het racisme door de Israëlische regering. Deze video toont de indrukwekkende, sterke toespraak (met Engelse ondertiteling).

https://www.facebook.com/BreakingTheSilenceIsrael/videos/1435751609780411/?hc_ref=NEWSFEED

11
19 Barbapapa-7,5

@18 Het zijn de feitelijke gevolgen van hun beleid zo simpel is het. De meeste mensen weten niet eens wat neo-zionisme is. Iedereen die weet wat het is weet ook dat mijn reactie klopt. Neo-Zionisten jagen Joodse mensen de dood in bij bosjes. En jij steunt dat. Ik vind alle mensen die dat steunen bizar en antisemitisch. Omdat ze Joodse mensen kapot maken.

'Neo-Zionism is a right-wing, nationalistic and religious ideology that appeared in Israel following the Six-Day War in 1967 and the capture of the West Bank and Gaza Strip. Neo-Zionists consider these lands part of Israel and advocate their settlement by Israeli Jews. Some advocate the transfer of Arabs not only from these areas, but also from within the Green Line'.

https://en.wikipedia.org/wiki/Neo-Zionism

2
20 Spandalf

Mijn bericht @19 bevat een link naar FaceBook. Zelf ben ik lid van FaceBook en kan het bekijken. Mocht er hier iemand niet bij de link kunnen, dan zou ik op verzoek de gehele tekst van de demonstratie hier kunnen plaatsen.

11
21 Barbapapa-7,5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@27 "Ik gedraag mij" Aantoonbaar N I E T dus. Domme leugenaar. Val dood met je schelden, op de man spelen,liegen en draad...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

@5Het heeft totaal geen zin om in te gaan op een verzameling leugens.Even kijken naar de bron, TS en de auteur is meestal voldoende.Als je...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@9 "not done" Die mening mag je natuurlijk hebben, maar de wet schrijft schrijft voor dat statushouders binnen een bepaalde termijn e...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Ik gedraag mij. . . . Enkel tegen domme, onnozele sukkels wil ik wel eens een beetje uit de toon vallen. . . Daar zijn er gelukkig niet...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@8Ja klopt. Molukkers zijn ook van een andere cultuur. Daar had niemand last van.In elk geval is voorrang bij woningtoewijzing, in de huidig...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@3Als het zou stranden,veaarom zou dat dan aan de PVV moeten liggen en niet bijvoorbeeld aan Omtzigt, die doet, alsof hij de aanjager wordt va...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@6Niemand wil een groep statushouders bij zich in de buurt hebben. Dus ook niet in barakken....

16 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@20Het probleem is Halsema, die hier blijkbaar al van wist.Zij moet dus zorgen dat deze figuren uit beeld blijven, als ze doet, wat ze heeft...

21 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Deze linkse activist Frank van der Linde laat even heel duidelijk zien waar zich de echte fascisten en respectlozen zitten!Ik hoop dat de po...

25 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Hidden Desi BathLying NudeBbc Interracial PornDp First TimersWife MastuGay PronNude Step SisterPorn In MyanmarMilky Peru.comMiesha Tate PornSex India VideoRomantic Xvideo HdMickey Mouse PornTabitha PoisonWwe PornstarsSemen DemonTsunade NakedBoruto HentaiiJ&m PornSex Xxx Movie ComDesi Teen NudeMaharashtra Marathi Sex VideoXxx Hindi Adult MovieTamil Six VedioLana Rhoades Keiran LeePo Rn HubbScrew My Wife PlzNaked Big Booty TwerkinXhgamsterRed Porn ComSara Luvv PornJessica PornstarHumping LeabiansReddit Hindi Audio AsmrPorn Anime VideoJogo Desexo GratisTine Louise NudePenelope Mitchell NudeShweta Tiwari Hot SceneNude 2018Ok Xxx Photo_demi_dee_s CamFartingpornLatina Onlyfans LeaksPorn ShopliftJapanesexxx HdReal Step Porn中国色情网站Theindian PornLil TitiesJail Porn GayGilf FuckFour More Shots Sex ScenesAyesha Takia FuckNude Punjabi AuntyBbc Vs LatinaActrices Del PornoJavnow.netPriyanka Chopra Hot BoobsSpread Eagle PornKyler Quinn PornJulie.with The Cake NudeDudh KhawaXxx Six PornWalked In NakedXhamster.comHentie AnalPonos CaseirosJavsexmovieSaxxy BfXnxx ZoomPorn Mia MarinWithstandtheweight PornPornography HardPorn DirtyIndin SaxFree Porn ImagesSexy Dress PornSanjana HotRiya XnxxNude Indian KissJav Mating PressLexi Victoria PornAna De Armas X VideoNora Fatehi Hot SceneTentacle PornHot Chocolate XxxAmateur Latina MilfLobstertubesPorn Male BondageFacialabusedComic HentMalik DelgtayRedwap X VideoAnushka Ki Sexy VideoBhumika Chawla XxxIndian Hot Bhabi PornHot Erotic Sexy VideosCamfuzCamel Toe RearKeke Palmer Sex TapeD.p PornDarkegyGranny DoggystyleMia Khalifa Ki Sexy Video HdBana DiyaOver 60 PornLesbian Porn PicksSister And Brother SexxAnnika Eve PornTara Sutaria PornDivya Dutta BoobsLesbian Sex KahaniLauren Phillips AnalIndian Lovers Sex VideosJodi TaylorFisting Elbow DeepSoft Core Porn MoviesLesbianpronXnss Free PornFrench BukkakLesbian Strapon PornSexiest Anime NudesXnxx Bbw MomPhenoix Marie PornBlond NudesXxbfhdShannon Tweed PornBut Plug PornLisa RocketcockPorn StesHentais ComicsBreats Expansion PornInd XxnxSex Web Series DownloadFoxycombatYennefer PornIndian Tranny PornMomsexmoviesPornhub KissingWww Sex Xxx HindiJapanesemompornWonder Woman In NudePorn Mature SeducedHentia.tvNudes ImagesXnx ConEssence Atkins NudeZara Mcdermott NudeThey Them Pussy