door Inter in Politiek  ·  49 Reacties

  • 8
  • 473x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als de PVV ook naar Kerkrade komt wat nou niet is ben ik als PVV stemmer da bij.

12
1 Gunther

JA!

6
2 Feyenoord kampioen!

Goed stuk!!!!!!!!!!!!!
De PVV-ers zijn duidelijk nog niet genoeg gehersenspoeld.

17
3 sockknitter

"Bovendien stelt Wilders aan kandidaat-politici eisen die personen met capaciteiten waarschijnlijk niet erg zullen aanspreken. Wie voor de PVV op een kieslijst wil moet uitermate loyaal en dienstbaar zijn en zich altijd willen schikken naar de wensen van de grote leider. Dwarsliggers kan hij niet gebruiken".

Daarin verschilt de PVV helemaal niets van andere partijen.
Alleen kiezen die heel subtiel voor andere wegmoffelde bewoordingen voor precies hetzelfde, maar hebben stiekem kadaverdiscipline binnenkamers bij hun partijen, hoog in het vaandel.
Dus niets nieuws in de schijnheilige andere partijen.
Hier weet je tenminste direct waar je aan toe bent en de partijlijn net als bij andere partijen dient te worden gevolgd. Anders heeft een partij met welk programma ook geen politieke enkele zin om vertegenwoordigers namens hen mee te laten regeren.

8
4 Wil je niet weten

@4 voor schaapjes is het inderdaad fijn als ze van tevoren weten niet zelf na te hoeven denken.

12
5 Utrecht_83

De PVV zoekt nieuwe jaknikkers om de huidige kontenlikkers te gaan ondersteunen bij hun haatzaaierij in maar liefst 7 gemeenten.

15
6 Spandalf

@6 Als je incompetent bent is dat "zo veel mogelijk"

7
7 Utrecht_83

Niet meer dan logisch dat hij ja-knikkers zoekt; hij wordt in de Tweede Kamer al geconfronteerd met vooral anti populistische nee-schudders.

11
8 Neem me niet kwalijk maar...

Er zullen aardig wat mensen reageren evengoed. Vraag is hoeveel personen met een discutabel verleden daarbij zitten. De echte sekteleden blijven over.

10
9 Arno82

Dit is niet anders dan de kadaverdiscipline die de andere partijen van hun mensen eisen. Ik herinner me een aantal gevallen waar bijvoorbeeld PvdA-ers uit de fractie werden gegooid omdat ze niet de voorgeschreven partijlijn volgden. Maar als de PVV hetzelfde doet dan komen de linkse kakkerlakken weer uit alle hoeken en gaten om hun kritiek te uiten.

9
10 PFL

@10 dat is niet hetzelfde want bij andere partijen kan de top desnoods vervangen worden door de leden. Dat er dan alsnog wel stevig bestuurd kan worden is van een totaal andere orde als bij de pVv waar alleen Wilders zeggenschap heeft.
Ga maar na. Kabinet laten vallen, vier verkiezingen op rij verliezen, weglopen uit de gemeenteraad den Haag, in het Europarlement niet op komen dagen en nu ook nog veroordeeld.
Bij een partij kun je dan wel vergeten nog leider te blijven. Bij deze stichting kan het wel.

6
11 Utrecht_83

@10 ergo het is wel anders.

4
12 Utrecht_83

Hoezo jaknikkers. Wat een minachting weet. Als het om een andere politieke partij gaat zijn het ineens gemeenteraadsleden.

9
13 Lucien80

@13 de pVv is dan ook geen politieke partij. Dat is het hele punt.

11
14 Utrecht_83

@1 In Duitsland komt hij niet hoor question

3
15 RonMVV

@13 omdat eht ook jaknikkers moeten zijn. Wilders bepaald en niemand anders. U denkt toch niet serieus dat die gemeensteraadsleden werkelijk zelf mogen gaan beslissen welk standpunt ze in gaan nemen?
Kijk naar Den Haag en Almere en verdiep u in de lieden aldaar die namens de PVV in de gemeenteraad zitten. Als ze er nog voor de PVV zitten, er is geen partij met zoveel opstappers als de PVV.

8
16 streek

En werkloos zijn .
Want word je door Wilders naar huis gestuurd of krimpt de partij dan rest 38 maanden wachtgeld en daarna werkloosheid tot je pensioen .
Dan is het handig dat je gewend bnt aan een laginkomen .

9
17 No newstoday

En alle andere partijen zijn integer en betrouwbaar!!! Ja dat hebben we ook gezien en gehoord de afgelopen jaren. Nooit zijn we belazert in hun belofte`s naar het volk. Het referendum over de Oekraïne, de 1000 euro, de onderste steen boven,,,,,en zo zijn er nog tientallen belofte`s geweest.
En de meeste geloofden in de belofte`s. Willen of zien niet dat alles vaak schijn is. Het maakt bijna niets uit wie je verkiest. De meeste politici vinden zichzelf en wat zij willen belangrijker dan het opkomen voor het (klootjes ) volk. En de moeilijkste problemen worden op de lange baan geschoven in de hoop dat we het wel vergeten door het volgende mega probleem.

6
18 jessemy

* Verwijderd door de redactie *

19 Captain Hero

@18 we hebben het hier niet over integer en betrouwbaar maar over het absoluut ontbreken van enige zelfstandigheid van de Wilders vertegenwoordigers.
Waar binnen andere partijen lokale fracties echt over lokale zaken gaan en dan inderdaad wel anders beslissen dan wat landelijk in Den Haag speelt is dat bij Wilders onmogelijk.
Wilders bepaalt of het nu landelijk in Den Haag is of lokaal in Almere, Almelo of Kerkrade.
Maar ik vind het wel knap dat hij het na 12 jaar aandurft nu toch eens in meer gemeenten aan de slag te gaan, wordt nog een hele toer, al die raadsleden aan te sturen en in toom te houden maar eerst zal hij ze nog moeten vinden. Het is tot nu toe nog geen enkele pvv fractie gelukt 4 jaar de rit uit te zitten met dezelfde leden die na de verkiezingen binnen kwamen en dat is toch echt wel een record.

2
20 streek

Zijn er ook partijen die géén Ja-knikkers zoeken?
(Misschien FvD, maar anders zou ik zo gauw geen partij kunnen bedenken).

3
21 xtremy
22 JackKropotkin

@14 "de pVv is dan ook geen politieke partij. "

Wat jammer, dat is het nou net wel.

6
23 JackKropotkin

Wilders omringt zich toch enkel met ja-knikkers? Dat lijkt me dan een korte zoektocht. question

5
24 tripomatic

@4 de meeste van zijn aanhangers kwalificeren wel als ja-knikker... makkelijk.

4
25 TedjeR

@24 nou het schijnt toch niet mee te vallen. Hij doet nu weer een oproep voor kandidaten terwijl hij vorig jaar ook al een oproep heeft gedaan en toen claimde dat er een geweldige respons was.
Waar zijn al die kandidaten dan gebleven? Schudden ze teveel nee, was het niveau zelfs voor de PVV te laag of misschien te hoog, kwamen ze niet uit de juiste plaatsen?Hoewel dat lijkt mij vreemd, je zou toch verwachten dat juist in de gemeenten waar hij nu op afgaat er al genoeg zich zelf zouden hebben aangemeld.
Ik mis trouwens nog Zuid Limburg, daar heeft hij echt gewonnen op 15 maart.

2
26 streek

@4 altijd die alt-rechtse reflex, dat wijzen naar anderen om het eigen gedrag goed te praten. PVV is dan toch in niets anders/beter dan de zgn gevestigde orde cq elite.

4
27 Hoofd bijzaken

@18 zie @27

2
28 Hoofd bijzaken

Bij de vorige Gemeenteraadsverkiezingen was de PVV nog niet in veel Gemeenten vertegenwoordigd.
In de afgelopen jaren is de aanhang van de PVV wel groter gegroeid. Dat betekent, dat de winst die andere partijen toen hebben gemaakt omdat de PVV niet meedeed, ze nu zullen gaan verliezen.
Juist in de samenleving, lees Gemeenten, kijken burgers toch meer naar hun eigen situatie.
Het kan dus maar zo zijn, dat de PVV dan wél een grote winst gaat behalen, omdat het dan toch meer over de problemen in de eigen woonomgeving gaat...

2
29 Dieke

@23 Dat valt te beargumenteren. Net zoals het te beargumenteren valt dat het geen politieke partij is. De kieswet eist nu eenmaal niet dat je als partij meedoet aan de verkiezingen.

2
30 Utrecht_83

@29 Wilders heeft al 12 jaar schijt aan lokale politiek. Dit is wel echt too little, too late.

4
31 Utrecht_83

@29 Ook dan komt pvv niet verder dan slechts het benoemen van "de problemen in de eigen woonomgeving". Met oplossingen is pvv nog nooit gekomen.

5
32 Hoofd bijzaken

Daar gaan we weer....
Vorige keer was de PVV niet eens in mijn gemeente vertegenwoordigd!

1
33 Anonymousje

En de volksvertegenwoordigers van alle partijen zijn net zo goed ja knikkers want die mogen niet afwijken van de door de partij besliste keuze. Allemaal een eed afleggen dat ze naar er een geweten hun stem zullen uitbrengen en tegelijkertijd bellen om de partij te volgen in hun beslissing. Hoe hypocriet moet je het hebben.

3
34 niet-alles-geloven

@34 zie @27

3
35 Hoofd bijzaken

@34 Ze mogen niet alleen afwijken van de door de partij besliste keuze, ze kunnen zelfs mede bepalen wat die keuze is! Of de partijtop vervangen na falen. Ze hebben op meerdere niveau's inspraak.
bestaat er partijdiscipline in andere partijen? Absoluut.
Hebben de leden in de andere partijen inspraak op de partijlijn en kan de top ter verantwoording geroepen worden door de leden? Ook dat is absoluut waar.

Hebben de bankvullers bij de pVv ook maar enige vorm van autonomie of inspraak? Absoluut niet!

3
36 Utrecht_83

@30 "De kieswet eist nu eenmaal niet dat je als partij meedoet aan de verkiezingen."

Inderdaad, maar dan zou je ook kunnen beargumenteren dat er geen enkele politieke partij meedoet met de verkiezingen, enkel verenigingen.

2
37 JackKropotkin

@37 Zou kunnen, ik beargumenteer dat voor echte partijen de vereniging meedoet namens de partij, dat is namelijk de praktijk. Ergo er zit een partij achter de vereniging. De pVv is uniek in die zin dat er geen partij achter de vereniging zit.
Ik hanteer als onderdeel van de definitie van een politieke partij toch echt dat het een GROEP mensen moet zijn. En de pVv is geen groep mensen, dat is alleen Wilders.

2
38 Utrecht_83

@36 Ook PVV bankzitters kunnen afwijken van his Masters Voice en wat ze mee kunnen bepalen qua politieke lijn weet ik niet, evenmin als jij dat weet (verwacht ik).

Voor de rest is de partijdemocratie binnen de PVV niet kleiner dan bij de SP.

4
39 JackKropotkin

@39 niemand heeft zeggenschap binnen de pVv behalve Wilders.

1
40 Utrecht_83

@38 Een partij is in dit geval een groep mensen met ongeveer dezelfde doelstellingen. Hoe dat verder is georganiseerd is niet van belang om 'echt' te zijn.

3
41 JackKropotkin

@40 Hoe weet je dat?

1
42 JackKropotkin

@42 omdat ze niet eens lid zijn. Wilders is enig lid van de vereniging pVv en heeft daarmee als enige zeggenschap. Ik vermoed dat er voor de fracties geen formele regels zijn.

0
43 Utrecht_83

@41 er pVv is geen groep. Dat is mijn hele punt.

0
44 Utrecht_83

Om het maar heel plat te zeggen; het enige lid van de PVV zit in Geert's broek.



question

0
45 tripomatic

@43

Het is geen vereniging, het is een stichting!

0
46 garriet

Lachuh, hoor net op de radio dat de PVV ook in Urk de gemeenteraad in wil.

Kansloze actie, met al die gereformeerden!

1
47 garriet

@44 Het is het natuurlijk wel een groep, een groep PVV'ers.

@46 Je bent slecht geïnformeerd.

1
48 JackKropotkin

@48 die groep is niet lid van de pvv.

0
49 Utrecht_83

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

1 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

4 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

4 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Sex Video DawnSheila Ortega SexBrazil NudeFamous Celebs NudesWatch After Ever HappyCandace Parker NudeTxx VideoPandit Sex VideoSlow Romantic SexNubiled PornMilfysBest KoreanpornXnnnHardcore FuckInuyasha HentaiLaetitia Casta NudeXnxx Mms VideoSex Video Open HdCrazyporn VideosXxx.videos PornosBrazerrs Free PornPorn AquirtKeilani KitaAssumpta SernaSania Mirza SexIndian Club PornBlonde_riderxxx'sMelody Marks -Kissing PornographySex Chau AuIndian Lez PornHidden HandjobSabrina Banks NudesMegan Hall Police OfficersBeauty Dior The PornstarMeghana Sex VideosBig Boobs SaxCelebrity Xxx ComSnuff HentaiTeenage Anal CreampieMaimy Asmr 5/15/21 LivestreamFamily PornBerzzers Xxx VideoSex Video Hd FamilyXxx RaNailed HardRwby HentaiBlavkReddit Nsfw LostPakitan XnxxNaked Tyler Swift.xvideoReddit GapingE-hentai Englishسكس قديمSexy Prom VideoSex Xnxx Video HdCharlie Phoenix Orgasm ControlTeen Bbc CreampieReddit Best Amateur PornAnime HentauAmira Daher Porn PicturesHot NipplesAirport Security PornLasirena69 DpXnxx RajwapLesbian Videos XxxHorny Nude WomenSimple Porn VideoHot Forced Porn VideosDeep Throat Granny'sSiri PovWoman Fucks FishJabcomixPerfectsgirlsXx X Hd VideoPearl Gonzalez NudeChad HuntParty Xxx VideoKarlee Grey X VideoRoom Sharing PornBese PornBlow Job CloseupHegre.comKaterina Hartlova NudeBf Sexy Video Hindi MeinBest Friend Mom Sex VideoManiacos Por ComicPorn Grupo TelegramDanny Daniel XnxxTabooporns ComMature Latina PornTaylor Jevaux PornGirl Hell 1999Caroline Zalog LeakHindi B Grade Sex MovieFoto De Mulheres Bonita PeladaTrans Porn StarsXnxx BeybyHd Chut PhotoHot Ebony XxxBall DrainingAsian Porn EscortsHebtai PicsSvscomicdChristina Hendricks NudaTarra WhiteCandice Patton NudesPunjabi Sex Video FilmAsian Streat Meat PornJuuicyjordan OnlyfansBhojpuri Xx26regionsfmKerry MariePunjabi New X VideoAzporncomicsItchio PorngamesFurry OornHot Sax VedioGibi De SexoSex For Money XnxxHalle Hayes BbcPenelope Cruz PornhubCzech XxxSexpics MatureThotslifSex Video Boy To BoyBig Boobs Indian SexXxx Vidios ComHot Bgrade VideosExcogi MaddyTrans Mom PornStrawberry Tabby NudesFree Lesbiian PornLana Smalls My Stepbrother Still Has Wet DreamsAsian Pov BlowTamil First Night Sex VideoPakistani FuckActress Xnxx VideosPooja Hegde Hot VideosChinese Porn MovieStepmom Cheating SexVideos De PornogratisBlackpussy EbonyButtkissRubina XxxJapan Old SexWww Bangali Sex Video ComPorn RussoStripchat Vivo